Større tekst
- 100% +
Læs op

March mod Ensomhed:

Tusindvis af danskere gik med Patrick i kamp mod ensomheden

March mod Ensomhed 2022 er overstået. Patrick Cakirli begyndte tur gennem Danmark 8. august, og efter 68 dage på landevejen nåede han 14. oktober i mål i Esbjerg, hvor han havde følgeskab af 500 primært unge mennesker, som gik med på marchens sidste etape fra Varde til Esbjerg.

Konceptet for March mod Ensomhed er, at Patrick Cakirli kun må gå, hvis han har nogen at følges med. Ellers skal han stå stille. Det blev dog aldrig et problem under årets march. Status er, at Patrick Cakirli efter at have tilbagelagt 2.000 kilometer har haft følgeskab af mere end 9.000 mennesker.

Derudover har han gennem March mod Ensomheds Landsindsamling rejst 217.000 kroner til organisationen Recovery Bulls.

Følg March mod Ensomhed på Facebook
Middelfart Sparekasse er samarbejdspartner på March mod Ensomhed - og medarbejderne kan gå med på marchen i arbejdstiden.

Vi går med igen i 2023

8. august drog Patrick Cakirli ud på sin hidtil længste og hårdeste March mod Ensomhed til dato. Han skulle vandre 2.000 kilometer på 68 dage uden en eneste hviledag.

Men det var ikke alt. Ud over de omtrent 30 kilometers vandretur hver eneste dag i 10 uger har Patrick også deltaget i 61 fællesspisningsarrangementer med i alt 5.000 deltagere for at netværke og holde foredrag.

Det blev en lang og til tider slidsom tur, men med støtte fra de tusindvis af danskere, som gik med undervejs, nåede Patrick Cakirli 14. oktober i mål i Esbjerg.

I Middelfart Sparekasse er vi stolte af at være officiel samarbejdspartner på March mod Ensomhed.

Derfor er vi med i 2023, når Patrick gør det hele igen.

Alt sammen for at sætte fokus på sin egen og andres ensomhed.

Se billeder fra March mod Ensomhed 2022

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os