Større tekst
- 100% +
Læs op

Overskud til dig og din forening

Foreninger

I Middelfart Sparekasse vil vi gerne være med til at skabe et aktivt foreningsliv.

Foreningslivet er en vigtig del af lokalsamfundet og Sparekassen. Som foreningskunde i Middelfart Sparekasse får I hjælp til at oprette en konto, men I får også mulighed for at søge støtte og ikke mindst sparring.

Og vi lytter gerne til en god ide.

Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater i vores lokalområde. Og vi er sammen med lokale foreninger involveret i næsten 500 arrangementer om året.

Vi vil gerne bidrage med mere end bare penge. Derfor laver vi sammen med foreningerne spændende tiltag, der kan være med til at sikre liv i lokalområdet.

Læs mere om vores foreningskonto
Skal din forening bruge en konto?
Læs mere
Læs mere om appen MS Oplev
Få overblik over rabatter og arrangementer
Læs mere

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os