Book et møde eller kom ind i afdelingen på Dalumvej 54 B
Book et møde Ring mig op

Odense

Dalumvej 54 B
5250 Odense SV
Rutevejledning

Tlf. 88 20 84 60
odense@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Vi anbefaler, at du har et gyldigt coronapas

I Middelfart Sparekasse har vi fokus på at skabe trygge rammer for dig og vores medarbejdere. Derfor henstiller vi til, at du har et gyldigt coronapas og i øvrigt er symptomfri, når du besøger os i Sparekassen.

Bemærk: Vi har kun åbent for aftalte møder til og med mandag den 31. januar. Dog har vi åbent for kasseekspedition i Middelfart, Vejle og Aarhus i hverdagene kl. 10-13.

Medarbejdere

Middelfart Sparekasse i Odense – mere end en bank

I Middelfart Sparekasse oplever vi en efterspørgsel efter den måde, vi har valgt at drive pengeinstitut på.

Vi tror på, at vores menneskesyn og grundholdningen om nærhed og ordentlighed lønner sig på den lange bane og er en medvirkende årsag til den store kundetilgang, vi oplever.

I Sparekassen har vi en tro på, at vi kan tiltrække endnu flere kunder, som vil føle sig godt tilpas i Sparekassen, og derfor har vi valgt at åbne en afdeling i Odense.

Vil du være kunde i vores afdeling i Odense?

Vil du gerne have et par friske øjne på din økonomi, er du altid velkommen hos os. Vi finder den bedste løsning til dig, og det er ganske gratis.

Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os