Book et møde eller kom ind i afdelingen på Toldbodvej 2
Book et møde Ring mig op

Vejle

Toldbodvej 2
7100 Vejle
Rutevejledning

Tlf. 75 83 66 66
vejle@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Kasseekspedition: 10.00 – 13.00
Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Vi anbefaler, at du har et gyldigt coronapas

I Middelfart Sparekasse har vi fokus på at skabe trygge rammer for dig og vores medarbejdere. Derfor henstiller vi til, at du har et gyldigt coronapas og i øvrigt er symptomfri, når du besøger os i Sparekassen.

Bemærk: Vi har kun åbent for aftalte møder til og med mandag den 31. januar. Dog har vi åbent for kasseekspedition i Middelfart, Vejle og Aarhus i hverdagene kl. 10-13.

Medarbejdere

Din lokale bank i Vejle

I 1992 slog Middelfart Sparekasse dørene op i Vejle for første gang. Vi åbnede på hjørnet af Vedelsgade og Vesterbrogade i små lokaler med 4 medarbejdere. Siden er afdelingen vokset – både i forhold til kunder og ansatte – i 2019 er vores afdeling i Vejle nemlig flyttet sammen med afdelingerne i Ødsted og Vinding i nye lokaler på Toldbodvej 2.

Vi støtter lokalt i Vejle

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på, at et kundeforhold skal være til glæde og gavn – og en god forretning – for begge parter. Vores overskud skal komme både dig, erhvervslivet og foreningerne i lokalområdet til gode. Vi støtter derfor byens sports- og kulturliv, ikke kun gennem økonomiske sponsorater, men også ved at give en hjælpende hånd med, hvis og hvor det er muligt.

Læs mere om hvordan du skifter bank
Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os