Større tekst
- 100% +
Læs op

1,5 millioner kroner til fællesskabet

17. november 2023

Middelfart Sparekasse fordobler donationer til frivillige og foreninger.

Det skal ses som en hyldest til fællesskabet, som altid har været en vigtig og afgørende rød tråd i den måde, Sparekassen arbejder på.

Årets uddelinger har blandt andet skabt glæde hos Foreningen Mennesker Mødes, Ren Strand Fanø Støtteforening, Demensfællesskabet Lillebælt, Endelave Idrætsforening, Foreningen Far og mange flere.

Slipper aldrig sit tag

Da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, var det med tanke på fællesskabet.

170 år senere er intet ændret.

Til Fælles Bedste er et udtryk, som aldrig slipper sit tag i Sparekassen, og det er netop understreget endnu engang, da 15 afdelinger hver har uddelt 100.000 kr. i deres respektive lokalområder.

Påskønner de mange ildsjæle

Beløbet er en fordobling i forhold til sidste år, og donationerne er et ekstraordinært tiltag, som supplerer Sparekassens cirka 500 sponsorater og en løbende opbakning til lokale aktiviteter.

De 1,5 millioner kroner er tænkt som en påskønnelse af og opbakning til det arbejde, ildsjæle og foreninger laver hver eneste dag til glæde for både ung og gammel.

Sparekassens cirka 23.000 garanter blev opfordret til at indstille emner, og efterfølgende udvalgte repræsentantskabet de endelige modtagere – en liste som endte med at rumme 128 foreninger og projekter.

Se listen med årets modtagere
Læs mere
Skal vi støtte din forening
Læs mere
Læs mere
Bliv garant i Middelfart Sparekasse
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os