Velkommen til Middelfart Sparekasse i Hørning

Middelfart Sparekasse i Hørning

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17.

Bedst til kunder

I Sparekassen oplever vi en stigende efterspørgsel i måden, vi driver pengeinstitut på. Åbningen af en afdeling i Hørning er et resultat af Sparekassens strategi om kontrolleret vækst og en tro på, at de klassiske sparekassedyder som ordentlighed, personlig service og tilgængelighed også vil appellere til kunder her.

Lokal i Hørning

Bag roret i afdelingen står afdelingsdirektør Birger Thyrring sammen med rådgiverne Villy Hansen, Alis Carlsen og Dennis Borre Haupt samt kundemedarbejderne Jytte Tholstrup og Ulla Uldum-Nielsen. Med de forskellige kompetencer, holdet besidder, er de klar til at finde løsninger på de udfordringer, ønsker og drømme, som både privat- og erhvervskunder står overfor.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder og tilbyder kompetent rådgivning med hurtige beslutningsgange. De fleste af vores kunder kommer til Sparekassen, fordi de har hørt os positivt omtalt blandt familie og venner – og vi har også plads til dig.

Vi støtter lokalt

Middelfart Sparekasse støtter lokalområdet – både med økonomi, organisering og tankevirksomhed. Faktisk går mindst 5 mio. kr. og op til 20 % af vores overskud til lokal støtte i vores markedsområde.

Her er nogle eksempler på de sponsorater, vi har tegnet:

  • Lions
  • Hørning Hallen
  • Hørning Badminton
  • Hørning Fodbold
  • Jydsk Håndbold forbund – kreds 5
  • Hørning Puls

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her