Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17
Book et møde Ring mig op

Hørning

Nørre Allé 17
8362 Hørning
Rutevejledning

Tlf. 88 20 85 35
hoerning@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Din mening er vigtig

Fortæl hvad du synes om Middelfart Sparekasse – anmeld os på Google.

Skriv din anmeldelse her >>

Medarbejdere

Velkommen

I Middelfart Sparekasse i Hørning tilbyder vi rådgivning til både privat- og erhvervskunder, og vi har stor ekspertise med rådgivning om din daglige økonomi, boliglån, pension, investering og forsikringer. Og når der er brug for det, ringer vi efter vores investerings- og pensionsrådgivere, som servicerer alle vores afdelinger.

Personlig rådgiver og direkte kontakt

Hos os får du en personlig rådgiver, som du kan kontakte direkte. Det betyder, at du altid kan ringe direkte, skrive en e-mail eller sende en sms til din rådgiver. Du kan selvfølgelig også bare kigge ind i afdelingen og møde din rådgiver. Det er vores måde at drive bank på, og noget tyder på, at det virker. Vi ligger konsekvent i top, når tilfredsheden blandt danske bankkunder bliver undersøgt.

Digitale løsninger

Vi prioriterer den personlige kontakt, men vi er også digitale. Vi tilbyder en moderne net- og mobilbank, hvor du kan klare din daglige økonomi. Du kan selvfølgelig også få bl.a. Apple Pay, Google Pay og MobilePay, så du kan betale med telefonen i stedet for at skulle huske at have dine kort med dig.

Vi støtter lokalt

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på, at en del af de penge, vi tjener lokalt, skal forblive i lokalområdet. Vi støtter derfor byens sports- og kulturliv, ikke kun gennem økonomiske sponsorater, men også ved at give en hjælpende hånd med, hvis og hvor det er muligt.

  • Hørning Håndbold
  • Hørning IF Fodbold
  • Hørning Badminton
  • Hørning Puls
  • Hørning Idrætscenter
  • Blegind Borgerforening
  • Bakkeløbet
  • Hørning Floorball
  • Skanderborg Kulturhus
  • Minigolfanlægget på Hørning Idrætscenter.
Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os