Velkommen til Middelfart Sparekasse i Hørning

Middelfart Sparekasse Hørning 2019

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17.

Vi er Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

asd

I Tørring kan du møde 69-årige Hans Klejstrup, der efter fire år som pensionist tilbød sin hjælp til sparekassens nyåbnede afdeling i byen.

Læs mere

Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer og Danmarks andenbedste arbejdsplads

Pris til Sparekassen – Bedste Digitale Kundeløsninger

asd

Tirsdag 9. april 2019 vandt Middelfart Sparekasse prisen “Bedste Digitale Kundeløsninger” i kategorien mellemstore banker.

Læs mere

Bedste Digitale Kundeløsninger 2019

Bedst til kunder

I Sparekassen oplever vi en stigende efterspørgsel i måden, vi driver pengeinstitut på. Åbningen af en afdeling i Hørning er et resultat af Sparekassens strategi om kontrolleret vækst og en tro på, at de klassiske sparekassedyder som ordentlighed, personlig service og tilgængelighed også vil appellere til kunder her.

Lokal i Hørning

Bag roret i afdelingen står afdelingsdirektør Steen Søndergaard sammen med rådgiverne Villy Hansen, Alis Carlsen og Dennis Borre Haupt samt kundemedarbejderne Jytte Tholstrup og Jonas Bennike Hansen. Med de forskellige kompetencer, holdet besidder, er de klar til at finde løsninger på de udfordringer, ønsker og drømme, som både privat- og erhvervskunder står overfor.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.