Velkommen til Middelfart Sparekasse i Hørning

Middelfart Sparekasse Hørning 2019

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17.

Pris til Sparekassen – Bedste Digitale Kundeløsninger

asd

Tirsdag 9. april 2019 vandt Middelfart Sparekasse prisen “Bedste Digitale Kundeløsninger” i kategorien mellemstore banker.

Læs mere

Bedste Digitale Kundeløsninger 2019

Vind billetter til UEFA Champions League i Madrid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det er semifinaletid og nu skal finalisterne i dette års UEFA Champions League findes. Vi giver dig mulighede...

Læs mere

Vind billetter til UEFA Champions League i Madrid

Bedst til kunder

I Sparekassen oplever vi en stigende efterspørgsel i måden, vi driver pengeinstitut på. Åbningen af en afdeling i Hørning er et resultat af Sparekassens strategi om kontrolleret vækst og en tro på, at de klassiske sparekassedyder som ordentlighed, personlig service og tilgængelighed også vil appellere til kunder her.

Lokal i Hørning

Bag roret i afdelingen står afdelingsdirektør Steen Søndergaard sammen med rådgiverne Villy Hansen, Alis Carlsen og Dennis Borre Haupt samt kundemedarbejderne Jytte Tholstrup og Jonas Bennike Hansen. Med de forskellige kompetencer, holdet besidder, er de klar til at finde løsninger på de udfordringer, ønsker og drømme, som både privat- og erhvervskunder står overfor.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder og tilbyder kompetent rådgivning med hurtige beslutningsgange. De fleste af vores kunder kommer til Sparekassen, fordi de har hørt os positivt omtalt blandt familie og venner – og vi har også plads til dig.

Vi støtter lokalt

Middelfart Sparekasse støtter lokalområdet – både med økonomi, organisering og tankevirksomhed. Her er nogle eksempler på de sponsorater, vi har tegnet:

  • Lions
  • Hørning Hallen
  • Hørning Badminton
  • Hørning Fodbold
  • Jydsk Håndbold forbund – kreds 5
  • Hørning Puls

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Nørre Allé 17.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.