Book et møde eller kom ind i afdelingen på Herningvej 37
Book et møde Ring mig op

Silkeborg

Herningvej 37
8600 Silkeborg
Rutevejledning

Tlf. 88 20 84 40
silkeborg@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Din mening er vigtig

Fortæl hvad du synes om Middelfart Sparekasse – anmeld os på Google.

Skriv din anmeldelse her >>

Medarbejdere

Fra september 2021 finder du også Middelfart Sparekasse i Silkeborg. Navnet er nyt, men afdelingen på Herningvej i Funder har i mange år været sparekasse. Indtil sammenlægningen af Folkesparekassen og Middelfart Sparekasse, var afdelingen Folkesparekassens hovedsæde.

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os – her er plads til både erhvervs- og privatkunder.

Du kan parkere lige uden for døren, og vi har åbent alle hverdage mellem 10 og 16. Du støder også på os uden for åbningstiden. Vi har nemlig en årelang tradition for at bakke op om livet efter fyraften gennem sponsorater, samarbejder og egne arrangementer.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Læs mere om hvordan du skifter bank
Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os