Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi gør det let for dig

Drive virksomhed

I Middelfart Sparekasse hjælper vi med at omsætte erhvervslivets gode ideer til handlinger. Vi stiller op med den specialviden, du har brug for til din virksomheds økonomi.

Så skal du kun tage dig af den daglige drift og økonomi.

 

Book møde Ring mig op

Klar det mest i netbank

Med vores netbank får du adgang til virksomhedens konti i Sparekassen, og du kan klare virksomhedens daglige økonomi foran computeren, når det passer dig. Du kan følge med i bevægelserne på dine konti, og det er lige så sikkert at bruge netbank, som vores fysiske afdelinger – Middelfart Sparekasse har nemlig sikret alle erhvervskunder med en forsikring, der dækker i tilfælde af indbrud i netbanken.

Du har mulighed for at importere tal og informationer fra din netbank til dit økonomisystem og omvendt. Det kan spare dig for en masse indtastningsarbejde og dermed tid.

Betalingskort

Mastercard Business er perfekt til virksomheder. Du kan handle mere end 29 mio. steder i verden og betale alt lige fra flyrejser til restaurantbesøg og taxakørsel. Kortet kan selvfølgelig også bruges til køb på nettet, og uanset hvor du bruger det, er der op til 42 dages rentefri kredit på køb foretaget med kortet.

Sammen med Mastercard Business Guld eller Platinum får du en bred vifte af forsikringer, der dækker dig på forretningsrejsen, bl.a.:

  • Rejseulykke
  • Sygdom/hjemtransport
  • Flyforsinkelse og -forbindelse
  • Flybagageforsinkelse
  • Afbestilling
  • Erstatningsmedarbejder

Kontanter og døgnboks

I Middelfart Sparekasse har vi indgået en aftale med kontanthåndteringsvirksomheden NOKAS. Det gør det let for dig at bestille penge eller aflevere penge i døgnboksen.

MobilePay

Vi har flere forskellige MobilePay-løsninger til din virksomhed – du kan tage imod betaling i din forretning, sende regninger og oprette betalingsaftaler. Hvilken, du skal vælge, afhænger af din virksomhed, jeres betalingsudstyr eller det økonomisystem, I bruger.

Fælles Om. Økonomien

Fælles Om. Ambitionerne

I Middelfart Sparekasse hjælper vi med at omsætte erhvervslivets gode ideer til handlinger og støtter lokale initiativer
omkring os. Til glæde og gavn for din virksomhed og for fællesskabet.

Book møde Ring mig op
Hvad har du brug for?
MobilePay Erhverv
Læs mere
Landsdækkende service
Kontanter og døgnboks
Læs mere
Læs mere
Netbank Erhverv
Læs mere

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os