Velkommen til Middelfart Sparekasse i Svendborg

Middelfart Sparekasse i Svendborg

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Tinghusgade 22.

Vi er Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

asd

I Tørring kan du møde 69-årige Hans Klejstrup, der efter fire år som pensionist tilbød sin hjælp til sparekassens nyåbnede afdeling i byen.

Læs mere

Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer og Danmarks andenbedste arbejdsplads

Afdelingsdirektør fylder 60 år – sejleren fandt sin havn i Svendborg

asd

Steen Tinsfeldt fylder 60 år, og det markeres med åbent hus i Svendborg den 25. oktober fra 13 til 16.

Læs mere

Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg

Hvem er vi?

Vi har et stærkt hold af lokale profiler, som deler Middelfart Sparekasses vision om at være bedst til kunder og samtidig har et fantastisk kendskab til Svendborg.

Du kan se alle medarbejdere lige her, hvor du også kan finde direkte kontaktinfomation.

Det vil vi

Siden december 2015 har Middelfart Sparekasse været at finde i Svendborg. Vi tror på, at byen er i fremdrift med de mange spændende initiativer omkring bymidten og med havnen som motor i udviklingen. Det vil vi gerne være en del af, og det kræver tilstedeværelse. Det har vi nu fået i vores lokaler i Tinghusgade 22.

Danmarksmester i kundetilfredshed

Middelfart Sparekasse yder landets bedste service til både privat- og erhvervskunder. Det er konklusionen i landets største undersøgelse af kundetilfredsheden i finanssektoren blandt danske pengeinstitutter.

Vi vil støtte foreningslivet i Svendborg

Middelfart Sparekasse vil være med til at udvikle erhvervs-, forenings- og kulturlivet. Vi vil være en del af Svendborg. Vi tror på, at vi ved at fremme den lokale udvikling også er med til at fremme vores egen udvikling og vækst.

Vi bidrager aktivt til udviklingen og støtter bredt i lokalområdet, og faktisk går mindst 7,5 mio. kroner og op til 20 % af overskuddet til støtte i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter

Det betyder meget for os, at vores overskud gør gavn, der hvor kunderne er, og vi vil være med til at udvikle erhvervs-, forenings- og kulturlivet i Svendborg. Vi tror på, at vi ved at fremme den lokale udvikling også er med til at fremme vores egen udvikling og vækst.

For øjeblikket støtter vi blandt andet:

 • Svendborg Rabbits
 • Foreningen Egebjerg Bakker MTB Spor
 • GOG
 • Svendborg Badminton Klub
 • Thurø Sejlklub – J70-projekt
 • Egense Rantzausminde Idrætsforening
 • Peder Most Garden
 • Svendborg Håndboldklub
 • 29’er Team – Nikolaj Schwaner & Ulrik Dyre
 • SG’s TeamGym Mini Piger Talenthold

Privatkunde?

I Middelfart Sparekasse får du personlig rådgivning i øjenhøjde, og vi lægger vægt på tilgængelighed, troværdighed og tryghed.

Vi kan rådgive om alt fra investering til pension, og vi kan synliggøre dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv.

Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00, og du får en personlig rådgiver, som du kan kontakte direkte, uden at skulle igennem et callcenter. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service.

Find din rådgiver

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Du får en personlig rådgiver til din virksomhed, og samme rådgiver kan også være din privatrådgiver. Så har du kun én du skal snakke med om både din virksomheds og din private økonomi. Og du får direkte kontaktinformation til rådgiveren, så du altid kan skrive eller ringe direkte.

• Vi kender erhvervslivet i Svendborg og på Sydfyn
• Vi har korte og effektive beslutningsveje
• Vi tilbyder alle former for finansiering, leasing og formuepleje til virksomheder
• Du har direkte kontakt til din personlige rådgiver

Find din rådgiver

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Tinghusgade 22.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

 • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.