Velkommen til Middelfart Sparekasse i Svendborg

Middelfart Sparekasse i Svendborg

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Tinghusgade 22.

Nu kan du betale med Apple Pay

Fra onsdag 8. maj kan du betale med Apple Pay, hvis du er kunde i Middelfart Sparekasse. Apple Pay er en nem, sikker og privat måde at betale på...

Læs mere

Apple Pay - nem og sikker betaling

Privatkunde?

I Middelfart Sparekasse får du personlig rådgivning i øjenhøjde, og vi lægger vægt på tilgængelighed, troværdighed og tryghed.

Vi kan rådgive om alt fra investering til pension, og vi kan synliggøre dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv.

Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00, og du får en personlig rådgiver, som du kan kontakte direkte, uden at skulle igennem et callcenter. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service.

Find din rådgiver

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Du får en personlig rådgiver til din virksomhed, og samme rådgiver kan også være din privatrådgiver. Så har du kun én du skal snakke med om både din virksomheds og din private økonomi. Og du får direkte kontaktinformation til rådgiveren, så du altid kan skrive eller ringe direkte.

• Vi kender erhvervslivet i Svendborg og på Sydfyn
• Vi har korte og effektive beslutningsveje
• Vi tilbyder alle former for finansiering, leasing og formuepleje til virksomheder
• Du har direkte kontakt til din personlige rådgiver

Find din rådgiver

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Tinghusgade 22.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.