Velkommen til Middelfart Sparekasse i Svendborg

Middelfart Sparekasse i Strib

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Tinghusgade 22.

Hvem er vi?

Vi har et stærkt hold af lokale profiler, som deler Middelfart Sparekasses vision om at være bedst til kunder og samtidig har et fantastisk kendskab til Svendborg. I spidsen for holdet står Steen Tinsfeldt, som har mere end 25 års erfaring.

Du kan se alle medarbejdere lige her, hvor du også kan finde direkte kontaktinfomation.

Det vil vi

Svendborg er det oplagte sted for Sparekassen at åbne en ny afdeling på Fyn. Vi tror på, at byen er i fremdrift med de mange spændende initiativer omkring bymidten og med havnen som motor i udviklingen. Det vil vi gerne være en del af, og det kræver tilstedeværelse. Det har vi nu fået i vores lokaler i Tinghusgade 22.

DanmarksmesterBedst til kunder i Svendborg i kundetilfredshed

Middelfart Sparekasse yder landets bedste service til både privat- og erhvervskunder.  Det er konklusionen i landets største undersøgelse af kundetilfredsheden i finanssektoren blandt danske pengeinstitutter, senest udført i efteråret 2015.

Vi vil støtte foreningslivet i Svendborg

Middelfart Sparekasse vil være med til at udvikle erhvervs-, forenings- og kulturlivet. Vi vil være en del af Svendborg. Vi tror på, at vi ved at fremme den lokale udvikling også er med til at fremme vores egen udvikling og vækst.

Vi bidrager aktivt til udviklingen og støtter bredt i lokalområdet, og faktisk går mindst 5 mio. kroner og op til 20 % af overskuddet til støtte i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter

Det betyder meget for os, at vores overskud gør gavn, der hvor kunderne er, og vi vil være med til at udvikle erhvervs-, forenings- og kulturlivet i Svendborg. Vi tror på, at vi ved at fremme den lokale udvikling også er med til at fremme vores egen udvikling og vækst.

For øjeblikket støtter vi blandt andet:

  • Svendborg Rabbits
  • Foreningen Egebjerg Bakker MTB Spor
  • GOG
  • Svendborg Badminton Klub
  • Thurø Sejlklub – J70-projekt
  • Egense Rantzausminde Idrætsforening
  • Peder Most Garden
  • Svendborg Håndboldklub
  • 29’er Team – Nikolaj Schwaner & Ulrik Dyre
  • SG’s TeamGym Mini Piger Talenthold

Privatkunde?

I Middelfart Sparekasse får du personlig rådgivning i øjenhøjde, og vi lægger vægt på tilgængelighed, troværdighed og tryghed.

Vi kan rådgive om alt fra investering til pension, og vi kan synliggøre dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv.

Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00, og du får en personlig rådgiver, som du kan kontakte direkte, uden at skulle igennem et callcenter. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service.

Find din rådgiver

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Du får en personlig rådgiver til din virksomhed, og samme rådgiver kan også være din privatrådgiver. Så har du kun én du skal snakke med om både din virksomheds og din private økonomi. Og du får direkte kontaktinformation til rådgiveren, så du altid kan skrive eller ringe direkte.

• Vi kender erhvervslivet i Svendborg og på Sydfyn
• Vi har korte og effektive beslutningsveje
• Vi tilbyder alle former for finansiering, leasing og formuepleje til virksomheder
• Du har direkte kontakt til din personlige rådgiver

Find din rådgiver

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Tinghusgade 22.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her