Menu 

Velkommen til Middelfart Sparekasse i Esbjerg

Middelfart Sparekasses afdeling i Esbjerg

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Skolegade 45.

Michael Kruse er ny erhvervsrådgiver i Esbjerg

37-årige Michael Kruse er det nyeste skud på stammen i Middelfart Sparekasse i Esbjerg. Han er ansat som erhvervsrådgiver pr. 1. januar 2017. Ha...

Læs mere

Michael Kruse, Middelfart Sparekasse

Mod strømmen i Esbjerg

I Middelfart Sparekasse har vi en tro på, at gammeldags dyder som nærhed, ærlighed og ordentlighed er værd at holde fast i.

Hos os finder du ingen smarte eller hurtige løsninger, til gengæld får du et ærligt svar, når du spørger. Vi opfatter ikke kun os selv som bankrådgivere, men som din partner på det finansielle område – et partnerskab, der arbejder på den lange bane.

Vi er et pengeinstitut i Esbjerg fyldt med erfarne, lokalkendte medarbejdere. Har du mod på at få set dine bankforretninger efter i sømmene, så er vi klar til en kop kaffe – uanset om det er hos os eller hos dig. Det eneste du investerer, er lidt af din tid – til gengæld får du et ærligt svar.

Vi støtter lokalområdet

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på, at en del af de penge, vi tjener lokalt, skal forblive i lokalområdet. Vi støtter derfor byens sports- og kulturliv, ikke kun gennem økonomiske sponsorater, men også ved at give en hjælpende hånd med, hvis og hvor det er muligt.

Vi støtter bl.a.:

  • Lions Club
  • Svømmeklubben Esbjerg
  • EfB
  • SGI Fodbold
  • Esbjerg Golfklub
  • Tøseturen
  • Windsurfer Jonas Thyme
  • Team Rynkeby

Vi er mere end en bank

Sparekassen er ikke et aktieselskab, men en garantsparekasse. Derfor har vi tid til at tænke og investere langsigtet til gavn for Sparekassen og dig som kunde. Vi overholder alle Finanstilsynets parametre i Tilsynsdiamanten, og vi har plads til nye kunder – både private- og erhvervskunder.

Velkommen som kunde i Middelfart Sparekasse, Esbjerg

I Middelfart Sparekasse er vi ikke bange for at gøre tingene anderledes. Vi åbner nye afdelinger og udvider vores markedsområde, og vi sætter kunderne i fokus. Vores rådgivere har direkte telefonnumre, og vi har en fuldtidsåben kasse. Vi er kort sagt bedst til kunder – og Finanssektorens KundeBenchmark har endda givet os et diplom på det.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Skolegade 45.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt,
hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her