Velkommen til Middelfart Sparekasse i Esbjerg

Middelfart Sparekasses afdeling i Esbjerg

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Dokken 10.

Hils på Esbjergs nye afdelingsdirektør

asd

Henrik Toverud Stokkebæk er ny afdelingsdirektør i Esbjerg, og det fejrer vi med en reception onsdag den 11. december i vores afdeling på Dokken 10.

Læs mere

Henrik Toverud Stokkebæk, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Esbjerg

Vi fandt Esbjergs nye afdelingsdirektør i afdelingen

Det er en både sted- og velkendt afdelingsdirektør, vi har ansat til jobbet som leder af vores afdeling i Esbjerg. Henrik Toverud Stokkebæk er den ...

Læs mere

Henrik Toverud Stokkebæk (i midten) er ny afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Esbjerg.

Mod strømmen i Esbjerg

I Middelfart Sparekasse har vi en tro på, at gammeldags dyder som nærhed, ærlighed og ordentlighed er værd at holde fast i.

Hos os finder du ingen smarte eller hurtige løsninger, til gengæld får du et ærligt svar, når du spørger. Vi opfatter ikke kun os selv som bankrådgivere, men som din partner på det finansielle område – et partnerskab, der arbejder på den lange bane.

Vi er et pengeinstitut i Esbjerg fyldt med erfarne, lokalkendte medarbejdere. Har du mod på at få set dine bankforretninger efter i sømmene, så er vi klar til en kop kaffe – uanset om det er hos os eller hos dig. Det eneste du investerer, er lidt af din tid – til gengæld får du et ærligt svar.

Vi støtter lokalområdet

I Middelfart Sparekasse lægger vi vægt på, at en del af de penge, vi tjener lokalt, skal forblive i lokalområdet. Vi støtter derfor byens sports- og kulturliv, ikke kun gennem økonomiske sponsorater, men også ved at give en hjælpende hånd med, hvis og hvor det er muligt.

Vi støtter bl.a.:

 • Lions Club
 • Svømmeklubben Esbjerg
 • EfB
 • SGI Fodbold
 • Team X
 • Esbjerg Cykel Ring – ECR
 • Team Esbjerg
 • Ribe-Esbjerg HH
 • SSK Fodboldskole
 • Windsurfer Jonas Thyme

Vi er mere end en bank

Sparekassen er ikke et aktieselskab, men en garantsparekasse. Derfor har vi tid til at tænke og investere langsigtet til gavn for Sparekassen og dig som kunde. Vi overholder alle Finanstilsynets parametre i Tilsynsdiamanten, og vi har plads til nye kunder – både private- og erhvervskunder.

Velkommen som kunde i Middelfart Sparekasse, Esbjerg

I Middelfart Sparekasse er vi ikke bange for at gøre tingene anderledes. Vi åbner nye afdelinger og udvider vores markedsområde, og vi sætter kunderne i fokus. Vores rådgivere har direkte telefonnumre, og vi har åbent for kasseekspedition hver dag fra kl. 10:00 til kl. 13:00. Vi er kort sagt bedst til kunder – og Finanssektorens KundeBenchmark har endda givet os et diplom på det.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Dokken 10.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

 • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.