Større tekst
- 100% +
Læs op

Flytte sammen

Hvis du skal flytte sammen med din kæreste, så overvej hvordan I vil indrette økonomien. Skal I have fælles økonomi eller hver jeres? I kan også vælge at få oprettet en fælleskonto til for eksempel mad og en fælles budgetkonto.

Gode råd når du skal flytte sammen med din kæreste

  • Forbrug – få kigget jeres nuværende udgifter igennem. Hvis I begge betaler licens, kan I opsige en af aftalerne. Gennemgå også jeres forsikringer, for måske har I begge en indboforsikring. I så fald kan I nøjes med en, men måske skal forsikringssummen sættes op. Det er derfor en god ide at kontakte jeres forsikringsselskab eller vores samarbejdspartner – Gjensidige.
  • Huskeliste – På borger.dk kan I finde en huskeliste over de praktiske ting, I skal huske i forbindelse med flytning.
  • Budget – Læg et fælles budget.
  • Fælleskonto – opret en konto til faste udgifter, som I begge indbetaler på. I kan også oprette en madkonto, som I begge indbetaler på og har betalingskort til.

Hvis I ikke allerede har den samme bank, skal I overveje, om I vil fortsætte med at have hver jeres bank, eller om en af jer skal skifte bank.

Vi hjælper jer gerne med økonomisk vejledning, kontooprettelse og budgetlægning, så kontakt din rådgiver, hvis I har brug for hjælp.

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os