Book et møde eller kom ind i afdelingen på Kalvebod Brygge 45, st. th.
Book et møde Ring mig op

København

Kalvebod Brygge 45, st. th.
1560 København V
Rutevejledning

Tlf. 76 20 05 40
koebenhavn@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Rådgivning efter aftale: 08.00 – 18.00

 

Obs: Afdelingen er kontant- og automatløs

Medarbejdere

Gamle dyder i en moderne bank

I 2023 flyttede Middelfart Sparekasse til København, og med base på Kalvebod Brygge servicerer vi privatkunder med den erfaring og de værdier, vi rummer efter mere end 170 års bankdrift.

Vi tror på, at der også i hovedstaden er mennesker, som sætter pris på værdier som nærhed, ordentlighed og ærlighed, så disse værdier har vi naturligvis taget med ind i en afdeling, der er bemandet med lokalkendte og skarpe rådgivere.

Direkte kontakt til egen rådgiver

Vi er stolte af, at vi flere år i træk er udpeget til det pengeinstitut med de mest tilfredse kunder, og vi sætter en ære i, at du som kunde har direkte kontakt til din beslutningsdygtige og personlige rådgiver.

Du er naturligvis altid velkommen til at kigge ind til os på Kalvebod Brygge, uanset om du er kunde eller overvejer at blive det, vi er altid klar til en uforpligtende og uformel snak, og vi kommer også gerne til dig, på din arbejdsplads, dit private hjem eller andet sted.

Vi engagerer os lokalt

I Middelfart Sparekasse er vi kendt for stort engagement og ægte involvering i de lokalsamfund, vi er en del af, og sådan er det også her i København.

Vi er allerede involveret i AG Håndbold, Taastrup FC, Nyhavn Jazz, SG Mojn Håndbold, og via vores uddelinger ”Til fælles bedste” har vi støttet Foreningen Far, Spejderne på Holmen, DIF Soldaterprojekt, Danske Hospitalsklovne samt Børnehjælpsdagen, Strandlodsvej.

Vi er her nemlig også for at understøtte lokale aktiviteter og tiltag, for vi er meget mere end en bank.

Velkommen til Middelfart Sparekasse på Kalvebod Brygge.

Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os