Book et møde eller kom ind i afdelingen på ... ?
Book et møde Ring mig op

København

... ?
Rutevejledning

Tlf. 
koebenhavn@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Vi glæder os til at slå dørene op i København

Med Fyn som udgangspunkt har Middelfart Sparekasse gennem flere år udvidet forretningen gennem etablering af afdelinger og sammenlægning med andre sparekasser i det jyske. Nu ser vi mod øst og gør klar til at åbne en afdeling i København.

Lokal mand i spidsen

Det er 45-årige Mads Lustrup, der kommer til at stå i spidsen for Middelfart Sparekasses afdeling i København. Han er nu i gang med at finde de rigtige folk, som sammen med ham skal være klar til åbningen inden længe. 

Der er ikke sat en præcis åbningsdato, men det kommer til at ske hurtigst muligt. Så snart vi ved mere, melder vi selvfølgelig ud.

Medarbejdere

Vi søger privatrådgivere til København

Det går godt i Middelfart Sparekasse, og nu åbner vi en ny afdeling i København, og søger derfor flere privatrådgivere. Så hvis ansættelse på en arbejdsplads, der har det bedste image både i befolkningen bredt set og blandt de ansatte i finanssektoren* lyder attraktivt, så skynd dig at søge.

Læs mere om jobbet og send os din ansøgning
Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os