Velkommen til Middelfart Sparekasse i Horsens

Din lokale bank i Horsens

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Høegh Guldbergs Gade 36 E.

Vi giver erhvervslivet i Horsens et BOOST

Under navnet BOOST Horsens går Middelfart Sparekasse sammen med en række Horsens-virksomheder inden for idéudvikling, salg, markedsføring, revision...

Læs mere

Boost Horsens

Mere end en bank i Horsens – siden 2010

Med over 160 år bag os er Middelfart Sparekasse ikke noget nyt pengeinstitut. Vi hviler på et solidt grundlag, både hvad angår økonomi og kultur. Siden 2010 har Middelfart Sparekasse været en lokal bank i Horsens, og vi er i dag 14 medarbejdere i afdelingen. Vi arbejder efter de værdier, som kendetegner hele Sparekassen:

 • Vi vil være aktivt til stede i de samfund, vi er en del af.
 • Vi tror på, at det har en værdi, at vi kan mødes ansigt til ansigt med kunderne.
 • Vi har stort lokalkendskab. Vi har et hold af erfarne medarbejdere, som alle har flere års erfaring fra den lokale bankverden. Det betyder, at vi kender Horsens og omegn – og det er et godt udgangspunkt for kvalificeret rådgivning.
 • Når vi laver forretninger, skal det både være til gavn for dig og Sparekassen. Vi foretrækker langvarige samarbejder frem for hurtige gevinster.

Vi samler på tilfredse kunder

Middelfart Sparekasses vision er ”Bedst til kunder”. Vores eksistensgrundlag er tilfredse kunder, og derfor glæder det os ekstra meget, at vi flere år i træk er udpeget til pengeinstituttet med de mest tilfredse kunder. Endda i flere forskellige undersøgelser.

Vi støtter

Middelfart Sparekasse har siden starten i 1853 haft som mål at være aktiv medspiller i de områder, vi er en del af. Det gælder også i Horsens, hvor vi støtter en række arrangementer inden for sport og kultur:

 • AC Horsens
 • Horsens Ny Teater
 • Horsens Golfklub

Derudover laver vi også vore egne arrangementer for kunderne. Blandt andet en koncert i efteråret 2015 med Shaka Loveless på Horsens Ny Teater og:

 • Investeringsaften på Fængslet
 • Pensionsaften på Søvind Kro

Vi lægger stor vægt på et tæt samspil med de foreninger og aktiviteter, vi støtter, hvilket er til gavn for både foreningerne og Sparekassen.

Hos os får du

 • Mulighed for at blive en del af Sparekassen med Danmarks mest tilfredse kunder
 • Direkte kontakt til beslutningsdygtige personlige rådgivere
 • En Sparekasse tæt på en hovedfærdselsåre i Horsens – og med masser af parkeringspladser lige uden for døren
 • En afdeling med kassebetjening

 

Privatkunde?

Vores privatrådgivere har alle stort lokalkendskab. De kan rådgive dig om alle aspekter af din privatøkonomi – også investering og pension. Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00.

I rådgivningstiden kan du altid få fat i din rådgiver. Her er ikke noget call-center, men et direkte nummer – og mobilnummer – til din personlige rådgiver. Det sikrer dig hurtig kontakt – den første vej til et hurtigt svar.

Find din rådgiver - klik her

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling er erhvervskundechef Jens Michael Jensen og hans kolleger klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Vi kender lokalområdet og de økonomiske muligheder på markedet og tilbyder altid kompetent og bæredygtig rådgivning i alle virksomhedens faser. Vores setup med lokal rådgivning og specialistfunktioner samlet i hovedsædet i Middelfart betyder, at vi kan tilbyde alle former for rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder.

Interesseret? Så tag en snak med erhvervskundechef Jens Michael Jensen.

Kontakt Jens Michael Jensen - klik her

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Høegh Guldbergs Gade 36 E.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her