Større tekst
- 100% +
Læs op

Stem på os som Byens Bedste Bank i Horsens

19. september 2023

Middelfart Sparekasse i Horsens er nomineret som Byens Bedste Pengeinstitut 2023, og det er vi meget stolte over!

Byens Bedste er noget helt specielt, fordi det ikke handler om de sædvanlige tal og parametre, man kan bruge til at sammenligne pengeinstitutter, men om, hvad kunderne og borgerne i Horsens mener om deres lokale banker og sparekasser. 

Stem på os her

Mere end en bank i Horsens – siden 2010

Med over 160 år bag os er Middelfart Sparekasse ikke noget nyt pengeinstitut. Vi hviler på et solidt grundlag, både hvad angår økonomi og kultur. Siden 2010 har Middelfart Sparekasse været en lokal bank i Horsens, og vi arbejder efter de værdier, som kendetegner hele Sparekassen:

  • Vi vil være aktivt til stede i de samfund, vi er en del af
  • Vi tror på, at det har en værdi, at vi kan mødes ansigt til ansigt med kunderne
  • Vi har stort lokalkendskab. Vi har et hold af erfarne medarbejdere, som alle har flere års erfaring fra den lokale bankverden. Det betyder, at vi kender Horsens og omegn – og det er et godt udgangspunkt for kvalificeret rådgivning
  • Når vi laver forretninger, skal det både være til gavn for dig og Sparekassen. Vi foretrækker langvarige samarbejder frem for hurtige gevinster.

Byens Bedste – og Til Fælles bedste 

Med nomineringen til Byens bedste mærker vi, at vores indsats allerede er blevet anerkendt, og vi er stolte over at vide, at der er folk i byen, som oplever vores tilstedeværelse som mere end blot et pengeinstitut.

Vi har et lokalt mindset, og vi vil gerne være hele byens bank. Derfor fortsætter vi med at engagere os lokalt, uanset om vi bliver Byens Bedste. For det ligger i Middelfart Sparekasses DNA at være til fælles bedste.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke gerne vil have din stemme. Så, synes du, at vi er byens bedste pengeinstitut, så vil vi være taknemmelige for at få din stemme i Byens Bedste 2023.

Stem nu

Afstemningen er allerede i gang, og vi håber, at du vil hjælpe os med at blive kåret som Byens Bedste Bank i Horsens 2023. 

Stem på os her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os