Større tekst
- 100% +
Læs op

Karriere

Middelfart Sparekasse differentierer sig ikke på pris eller produkter, men tilbyder i udgangspunktet det samme som alle andre pengeinstitutter – det, der gør forskellen, er mødet mellem kunderne og medarbejderne i Sparekassen.

Når det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads, er det også for kundernes skyld. Hvis du kommer glad på arbejde, har du overskud til at være smilende og imødekommende over for kunderne. Derfor hænger tilfredse medarbejdere tæt sammen med tilfredse kunder.

Handlinger skaber holdninger

Vi tror på, at det er gennem vores daglige handlinger, at vi gør en positiv forskel – en forskel, der ikke mindst er forankret i medarbejdere, der er stolte af Middelfart Sparekasse og hver dag arbejder for at yde deres bedste – en forskel som vi tror på at kunderne kan mærke.

Sparekassen har siden starten af 90’erne haft et strategisk fokus på at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. En arbejdsplads hvor fundamentet er baseret på tillid og hvor ord og handling stemmer overens.

Læs mere om Sparekassens historie

Mental sundhed i fokus

Der er sket meget siden tankerne om Middelfart Sparekasse tog fart i 1853. Kendetegnende for udviklingen er, at Middelfart Sparekasse er en omstillingsparat organisation, der i kraft af det stærke medarbejderfokus har formået at navigere i skiftende omgivelser og tilpasse sig.

Af strategiske tiltag vi har arbejdet med gennem de sidste år er Mental Sundhed fx via:

  • TAK v / Rikke Østergaard – fokus på hvad taknemmelighed betyder i hverdagen. Både hjemme og på arbejde.
  • Coaching og feedback – lederuddannelse for alle lederne i Sparekassen. Dette blev afviklet i samarbejde med Finanssektorens uddannelsescenter.
  • GAIS – God arbejdslyst indeks score, der tager udgangspunkt i nærværende parametre for en god arbejdslyst, nemlig mening, medbestemmelse, mestring, resultater, ledelse, kollegaer og balance.

Næste skridt er fokus på søvn og betydningen af god søvn, samt det at have fokus på hjernepauser og fordybelse, for at skabe de bedste resultater for kunderne, og så vi kan holde til at være på arbejdsmarkedet i mange år.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os