Større tekst
- 100% +
Læs op

Ung

Flytte hjemmefra

Det er et stort skifte i dit liv, at flytte hjemmefra. Det er starten på et voksenliv, hvor du skal til at stå på egne ben. Det er forbundet med en masse fantastiske oplevelser at flytte hjemmefra, men der er også  mange praktiske opgaver du skal klare selv.

Hos Middelfart Sparekasse hjælper vi dig gerne med økonomien, så du kommer godt afsted uden økonomiske bekymringer.

Book møde Ring mig op

Gode råd når du flytter hjemmefra

  • Opsparing – spar op inden du flytter hjemmefra. Der er mange ting at bruge penge på, når du skal flytte. Der skal være penge til for eksempel indskud og møbler, og det løber hurtigt op. Hvis du bliver nødt til at låne, så tal med os og undgå dyre kviklån.
  • Forsikringer – tjek op på dine forsikringer. Hvis du er under 21 og bor alene, kan du stadig være dækket af dine forældres indboforsikring, men det er stadig en god idé at kontakte dit forsikringsselskab og tjekke, om du skal have ændret dine forsikringer. Hvis du ikke har et forsikringsselskab, anbefaler vi Gjensidige, som vi arbejder sammen med.
  • Budget – Lav et budget, så du ikke bliver overrasket over en stor regning. Du kan bruge budgetfunktionen i netbanken, eller få din rådgiver til at hjælpe dig. I netbank og mobilbank kan du holde øje med dine faktiske udgifter, og du kan også tilmelde dig BeskedService for at få overblik over dit forbrug.

Kontakt din rådgiver, hvis du har brug for at tale om din økonomi

Vi hjælper dig gerne med økonomisk vejledning, kontooprettelse og budgetlægning.

Book møde Ring mig op

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os