Større tekst
- 100% +
Læs op

Til fælles bedste

Middelfart Sparekasses historie

Middelfart Sparekasses tilhørsforhold og engagement i lokalområdet kan føres tilbage til grundlæggelsen af Sparekassen 5. april 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere i Middelfart søgte alternative finansieringsmuligheder. I spidsen for grundlæggelsen var slagtermester Benjamin Falkner. 

Sparekassen var tænkt som en sparekasse til fælles bedste, og denne tanke lever stadig i bedste velgående mere end 170 år senere.

Over bæltet

Fra at have været en lille fynsk sparekasse i godt 135 år, tog vi i 1990 springet over Lillebælt og åbnede en afdeling i Fredericia. Vi troede på, at Trekantområdet var det helt rigtige sted at vokse, og det viste sig at holde stik.

I 2013 åbnede vi to nye afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Aarhus, og i 2014 kom vores afdeling i Hørning til. I december 2015 åbnede vi vores afdeling i Svendborg. I 2022 kom vores afdeling i Silkeborg i forbindelse med sammenlægningen med Folkesparekassen til, og i 2023 har endnu en sammenlægning betydet, at vi nu har en afdeling på Fanø. Og sidst men ikke mindst har vi i 2023 også åbnet en afdeling i København.

Opskriften har altid været en stor tilknytning til lokalområderne og et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudvikling. Nærheden til kunderne er en vigtig del af vores livsstil, og vi er stadig det lokale pengeinstitut, hvor medarbejderne har naturlig tilknytning til nærmiljøet.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os