Velkommen til Middelfart Sparekasse i Aarhus

Middelfart Sparekasse - din lokale bank i Aarhus

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Rosensgade 18-20.

Plads i hjertet af AarhusMiddelfart-Sparekasse-Aarhus-Rosensgade

Med lokale rådgivere, som ambassadører for Sparekassens værdier i den jyske hovedstad, er vi centralt placeret i Aarhus. Vi er en kundefokuseret Sparekasse med klare ambitioner om vækst, og hver dag tager vi beslutninger, der opretholder en balance mellem vores gamle dyder som nærhed, ærlighed og ordentlighed, og det at drive et moderne pengeinstitut, der servicerer kunderne på digitale platforme. Vi vægter tilgængelighed på alle fronter og at servicere på et højt niveau, og derfor er vi nu også fysisk til stede for vores århusianske kunder.

Tag på en rundtur i vores afdeling i Aarhus

Pengesager er tillidssager

Vi er et pengeinstitut, der tager ansvar for samfundsudviklingen, og engagerer os i vores kunder og lokalområder i et gensidigt, nærende forhold. Det er, hvad vores succes beror på, og den eneste måde, vi bliver bedst til kunder på. Hver dag stræber vi efter at leve op til vores kunders forventninger og deres individuelle behov. Vi holder fast i den personlige kontakt mellem kunde og rådgiver. Pengesager er tillidssager – og den starter i et personligt møde – i dialogen mellem kunde og rådgiver – og dér vedligeholder vi det også. I Sparekassen er vi derfor ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. I erkendelse heraf, er vores vision at være bedst til kunder.

Bedst til kunder i Aarhus

At være bedst til kunder er for os et spørgsmål om at udvise forståelse for den enkelte kundes konkrete livssituation og være på forkant med kundernes behov. Vi er altid klar til at indgå bæredygtige forretninger med den enkelte og lokalmiljøet. Vi lægger stor vægt på et tætte samspil, der gavner alle parter.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Rosensgade 18-20.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her