Book et møde eller kom ind i afdelingen på Rosensgade 18-20
Book et møde Ring mig op

Aarhus

Rosensgade 18-20
8000 Aarhus
Rutevejledning

Tlf. 88 20 85 00
aarhus@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Kasseekspedition: 10.00 – 13.00
Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Vi anbefaler, at du har et gyldigt coronapas

I Middelfart Sparekasse har vi fokus på at skabe trygge rammer for dig og vores medarbejdere. Derfor henstiller vi til, at du har et gyldigt coronapas og i øvrigt er symptomfri, når du besøger os i Sparekassen.

Medarbejdere

Plads i hjertet af Aarhus

Med lokale rådgivere, som ambassadører for Sparekassens værdier i den jyske hovedstad, er vi centralt placeret i Aarhus. Vi er en kundefokuseret Sparekasse med klare ambitioner om vækst, og hver dag tager vi beslutninger, der opretholder en balance mellem vores gamle dyder som nærhed, ærlighed og ordentlighed, og det at drive et moderne pengeinstitut. Vi vægter tilgængelighed på alle fronter og at servicere på et højt niveau, og derfor er vi nu også fysisk til stede for vores århusianske kunder.

Afdelingen er åben alle hverdage mellem 10 og 16. Ved forudgående aftale med din rådgiver, kan du også få rådgivning mellem kl. 8 og 10 og fra kl. 16 til 18.

Vores afdeling i Aarhus har ikke nogen hæveautomat, til gengæld kan afdelingens kunder gebyrfrit benytte øvrige pengeinstitutters automater.

Læs mere om mulighederne i hæveautomaten

Pengesager er tillidssager

Vi er et pengeinstitut, der tager ansvar for samfundsudviklingen, og engagerer os i vores kunder og lokalområder i et gensidigt, nærende forhold. Det er, hvad vores succes beror på. Hver dag stræber vi efter at leve op til vores kunders forventninger og deres individuelle behov. Vi holder fast i den personlige kontakt mellem kunde og rådgiver. Pengesager er tillidssager – og det starter i et personligt møde – i dialogen mellem kunde og rådgiver – og dér vedligeholder vi det også. I Sparekassen er vi derfor ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke.

Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os