Velkommen til Middelfart Sparekasse i Aarhus

Middelfart Sparekasse - din lokale bank i Aarhus

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Rosensgade 18-20.

John højtoft – ny rådgiver i Aarhus

asd

Middelfart Sparekasse i Aarhus har pr. 1. januar ansat John Højtoft Christensen som privatkunderådgiver i afdelingen i Rosensgade i Aarhus.

Læs mere

John Højtoft Christensen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus

Velkommen til Henrik – ny rådgiver i Aarhus

asd

Middelfart Sparekasse i Aarhus har ansat Henrik Lykke Nordestgaard. Den 38-årige rådgiver kommer fra anden bank i Aarhus og har 15 års erfaring i branchen.

Læs mere

Henrik Lykke Nordestgaard, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus

Plads i hjertet af Aarhus

Med lokale rådgivere, som ambassadører for Sparekassens værdier i den jyske hovedstad, er vi centralt placeret i Aarhus. Vi er en kundefokuseret Sparekasse med klare ambitioner om vækst, og hver dag tager vi beslutninger, der opretholder en balance mellem vores gamle dyder som nærhed, ærlighed og ordentlighed, og det at drive et moderne pengeinstitut, der servicerer kunderne på digitale platforme. Vi vægter tilgængelighed på alle fronter og at servicere på et højt niveau, og derfor er vi nu også fysisk til stede for vores århusianske kunder.

I alle vores afdelinger er der åbent for kasseekspedition hver dag mellem 10 og 13. Afdelingen er åben alle hverdage mellem 10 og 16. Ved forudgående aftale med din rådgiver, kan du også få rådgivning mellem klokken 8 og 10 og fra 16 til 18.

Vores afdeling i Aarhus har ikke nogen hæveautomat, til gengæld kan afdelingens kunder gebyrfrit benytte øvrige pengeinstitutters automater. Det kan du læse mere om her.

Pengesager er tillidssager

Vi er et pengeinstitut, der tager ansvar for samfundsudviklingen, og engagerer os i vores kunder og lokalområder i et gensidigt, nærende forhold. Det er, hvad vores succes beror på, og den eneste måde, vi bliver bedst til kunder på. Hver dag stræber vi efter at leve op til vores kunders forventninger og deres individuelle behov. Vi holder fast i den personlige kontakt mellem kunde og rådgiver. Pengesager er tillidssager – og den starter i et personligt møde – i dialogen mellem kunde og rådgiver – og dér vedligeholder vi det også. I Sparekassen er vi derfor ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. I erkendelse heraf, er vores vision at være bedst til kunder.

Bedst til kunder i Aarhus

At være bedst til kunder er for os et spørgsmål om at udvise forståelse for den enkelte kundes konkrete livssituation og være på forkant med kundernes behov. Vi er altid klar til at indgå bæredygtige forretninger med den enkelte og lokalmiljøet. Vi lægger stor vægt på et tætte samspil, der gavner alle parter.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Rosensgade 18-20.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.