Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi gør det nemt for dig

Daglig økonomi

Din daglige økonomi skal glide uden de store udfordringer, og uden at du skal bruge mange kræfter på det.

Vi har heldigvis gjort det nemt for dig – du kan altid kontakte din personlige rådgiver og få hjælp til de større og mere komplicerede ting. Og i det daglige har du kort, konti og apps fra Middelfart Sparekasse lige ved hånden.

Book møde Ring mig op

Konti

Uanset om du har brug for en enkel, simpel konto, lønkonto, budgetkonto eller en opsparingskonto, hjælper vi dig med at få overblik over din økonomi.

Du kan selvfølgelig få Dankort, Visa/Dankort eller Mastercard til din konto.

Læs mere om konti i Middelfart Sparekasse

Betalingskort

Uanset om du ofte rejser, shopper i internationale webshops eller mest bare handler i dit lokale supermarked, har vi et betalingskort, der passer til din økonomi.

Foretrækker du at have lidt ekstra kredit at trække på, kan du fx få et Mastercard Guld eller et Visa/Dankort med kassekredit. Er det vigtigt for dig, at du ikke brugere mere, end du har stående på kontoen, passer et Mastercard Debit måske bedre til dig.

I vores hæveautomater kan du både hæve og indsætte danske sedler. Får du brug for euro, kan du også hæve dem i automaten.

Læs mere om betalingskort i Middelfart Sparekasse

Din økonomi – når som helst, hvor som helst

Rigtig meget af din daglige økonomi, kan du klare digitalt. Du kan altid tjekke din saldo, overføre penge eller betale dine regninger med net- eller mobilbanken – uanset hvor eller hvornår det passer dig.

Flere og flere ting i din daglige økonomi bliver digitale, og du kan efterhånden også klare betalingen i de fleste butikker helt uden kontanter. I Middelfart Sparekasse finder du de fleste mobilbetalingsløsninger, bl.a. MobilePay, Apple Pay, Google Pay og Garmin Pay.

Læs mere om digitale værktøjer i Middelfart Sparekasse

Lån

Drømmer du om ny bil eller nyt hus, så kan du altid få din rådgiver til at regne på et lån til det, du drømmer om.

Har du brug for lidt mere fleksibilitet i hverdagen, kan du også altid snakke med din rådgiver om fx en kassekredit.

Læs mere om lån i Middelfart Sparekasse

Du er altid velkommen til at kontakte os

Book et møde med din rådgiver og få en snak om, hvad du har brug for til din daglige økonomi.

Book møde Ring mig op
Pengene til regningerne
Budgetkonto
Læs mere
Spar penge på oplevelser
Rabat
Læs mere
Se hvordan du regner det ud
Rådighedsbeløb
Læs mere

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os