Velkommen til Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasses - din bank i Middelfart

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21.

Største pengeinstitut i Middelfart – mere end en bank

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder. Middelfart-afdelingen er Sparekassens hovedsæde og største afdeling. Vi er i dag ca. 35 medarbejdere i afdelingen og har en bred vifte af såvel privat- som erhvervskunder, og vi har plads til mange flere! Vores adresse har ændret sig et par gange siden 1853, og i dag hedder den Havnegade 21.

Overskud til dit lokalområde

Selv om vi er vokset, holder vi fast i det lokale netværk, som er vores halve liv her i byen. Det skal fortsat komme både dig, erhvervslivet og de lokale foreninger til gode, at vi har overskud til lidt ekstra. Vi er bl.a. gået aktivt med i MG&BK, Rock Under Broen og KulturØen, ligesom vi er en del af bycenter-projektet i centrum af Middelfart. Her opfører vi ca. 3000 kvadratmeter butikslokaler i fællesskab med Kvickly Middelfart.

Vil du gerne have et par friske øjne på din økonomi…

Så er du altid velkommen hos os – både som ny og nuværende kunde. Vi finder den bedste løsning til dig, og det er ganske gratis. Også hvis du som ny kunde ønsker at flytte din økonomi til os.

Vi glæder os til at se dig i Middelfart-afdelingen.

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her