Større tekst
- 100% +
Læs op

Erhverv

Bliv erhvervskunde

Middelfart Sparekasse er flere gange kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse erhvervskunder. Hvis du også vil være kunde hos os, kan vi garantere dig en række fordele:

 • Du får en personlig rådgiver, der kender dig og din virksomhed
 • Du får mobiltelefonnummer og mail til din erhvervsrådgiver, så du så let som muligt kan træffe ham eller hende
 • Du får hurtigt svar. Vores rådgivere har stor beslutningskraft, så når du har brug for et svar, så kan du få det. 
Book møde Bliv ringet op af en rådgiver

Så let er det at skifte til Middelfart Sparekasse

Naturligvis er der noget arbejde forbundet med at skifte bank. Der skal sættes en række underskrifter, og vi skal have en række oplysninger om dig og din virksomhed. Når det er sagt, så gør vi det så let som overhovedet muligt for dig at skifte til os.

 • Din personlige rådgiver hjælper dig gennem hele forløbet
 • Vi flytter dine aftaler omkring fx betalingsterminaler
 • Vi har prøvet det mange gange før, så vi hjælper dig med at huske alle de små detaljer undervejs.
Sådan forbereder du dig til at åbne en erhvervskonto

Ring 64 22 22 22 eller kig ind forbi

Giv os et kald og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at kigge ind forbi en af vores 15 afdelinger.

Find afdeling

Hvad kan du forvente?

 • Du får en personlig erhvervsrådgiver, som du kan kontakte direkte i din lokale afdeling, på telefon, på sms og på e-mail – præcis ligesom din rådgiver vil kontakte dig, når der er noget at tale om.

 • Vi kommer utrolig gerne på besøg i din virksomhed – det er jo den, det handler om, og så giver det bare bedre mening at mødes dér end i et mødelokale i Sparekassen.

  Formålet med den personlige kontakt er at opbygge et godt, langvarigt og tillidsfuldt forhold. På den måde sikrer vi gode resultater for både dig og os.

 • Din rådgiver har stor beslutningsdygtighed, og hvis der endelig skal flere øjne på en sag, går det også hurtigt. Det betyder, at du kan få svar når du har brug for det.

 • Tilfredse kunder er kernen i vores forretning. Vi skaber tilfredse kunder gennem god service, tilgængelighed og selvfølgelig gode produkter. Men også via tilfredse medarbejdere. Vi er nemlig overbeviste om, at glade medarbejdere gør det bedre. Og så bliver kunderne også tilfredse.

  Noget tyder på at det virker. Vi har det bedste image blandt ansatte i finanssektoren, og vi ligger hvert år i top i image- og tilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder.

Læs mere
Crediwire: Gratis adgang til digitalt budget- og rapporteringsværktøj
Læs mere
Læs mere
Bliv klar til fremtiden med en ESG-tilstandsrapport
Læs mere
Læs mere
Gratis adgang til Bank Connect
Læs mere

Bare sig til

Vi hjælper dig hele vejen gennem bankskiftet til Middelfart Sparekasse, og du har altid din personlige rådgiver med på sidelinjen.

Hvis du gerne vil blive kunde i Middelfart Sparekasse, kan du enten booke et møde her på vores hjemmeside, bede om at blive ringet op af en rådgiver eller ringe til den af vores afdelinger, du gerne vil være kunde i.

Vi ringer dig op og får en kort snak om, hvilke behov du og din økonomi har, og vi aftaler et evt. mødetidspunkt for et møde, hvor vi får styr på detaljerne.

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os