Større tekst
- 100% +
Læs op

Finansiering

Leasing

Leasing kan være et attraktivt alternativ til at købe nyt driftsmateriel, inventar o.l. Fordelen ved at lease er, at du ikke belaster virksomhedens likviditet, og med leasing kan du hele tiden holde dit produktionsapparat og maskinpark up to date.

Vi samarbejder med Leasing Fyn, som vi ejer en tredjedel af, omkring leasing og factoring.

Book møde Ring mig op

Billeasing

Mulighederne i forhold til at finde den helt rigtige firmabil, er næsten uanede. Vi kan tilbyde en lang række mærker og modeller, og bilen kan både være helt ny og brugt. Importbiler er også en mulighed.

Vi tilbyder både flexleasing og splitleasing. Ved flexleasing leaser du en bil uden registreringsafgift og betaler, som en del af leasingydelsen, registreringsafgift for den periode, leasingaftalen løber. På den måde opnår du en mindre kapitalbinding end ved traditionelt køb af bil, hvor du betaler hele registreringsafgiften på 180 procent på én gang.

Splitleasing er løsningen, hvis firmabilen både skal bruges i arbejdsregi og til privat kørsel. Der laves to leasingkontrakter – en med virksomheden og en med medarbejderen. Dermed betaler hver part den del af driftsudgifterne. For virksomheden bliver omkostningen mindre, og medarbejderen undgår firma-beskatning.

En tommelfingerregel for splitleasing er, at den private kørselsandel højst udgør 30 procent af bilens brug, og at bilens pris er på mindst 350.000 kr. inklusiv registreringsafgift.

Læs mere om billeasing

Leasing af industrimaskiner

Vi tilbyder leasing af virksomhedens produktionsapparat samt alle typer entreprenørmaskiner, når investeringen er på over 50.000 kr. Du har brugsretten over udstyret og betaler en leasingafgift for at få udstyret stilet til rådighed. Leasing kan også bruges på en række andre områder – lastbiler, varebiler og it-udstyr for at nævne nogle af mulighederne.

Læs mere om leasing af industrimaskiner

Hør mere hos din rådgiver

Vil du gerne høre mere om leasing og dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os