Book et møde eller kom ind i afdelingen på Hovedgaden 51
Book et møde Ring mig op

Fanø

Hovedgaden 51
6720 Fanø
Rutevejledning

Tlf. 75 16 25 66
fanoe@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Din mening er vigtig

Fortæl hvad du synes om Middelfart Sparekasse – anmeld os på Trustpilot.

Skriv din anmeldelse her >>

 

Medarbejdere

Nu finder du også Middelfart Sparekasse på Fanø.

Navnet er nyt, men den smukke bygning på Tinghustorvet i Nordby har huset Fanø Sparekasse siden 1904, og vi er stolte af at forsat at kunne byde sparekassens kunder inden for i de historiske rammer.

Middelfart Sparekasse blev etableret i 1853, og vi forstår vigtigheden af ikke at glemme sit ophav. Derfor har vi besluttet, at der fortsat vil komme til at stå Fanø Sparekasse på bygningens facade, så den ikke ændrer udseende.

Både som nuværende og ny kunde er du altid meget velkommen i vores afdeling, hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af lokalsamfundet, så kig ind til os – her er plads til både erhvervs- og privatkunder.

Vi bakker op om livet efter fyraften

Når Middelfart Sparekasse lukker kl. 16, kan man med nogen ret argumentere for, at livet i lokalsamfundet først begynder for alvor. Livet efter fyraften.

Da vågner foreningslivet og med det de mange fællesskaber, som udgør fundamentet for sammenholdet i det lokale samfund.

Vi vil også være en del af livet efter fyraften. Både som sponsor, partner og arrangør er vi opsatte på at sikre liv i de områder, hvor vi har afdelinger.

Det har måske ikke så meget at gøre med at drive sparekasse, men vi lever af og med det levende lokalsamfund, og vi er bevidste om, at vi ved at omfavne foreningslivet kan være med til at påvirke udviklingen i en positiv regning.

Læs mere om at skifte bank
Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os