Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95
Book et møde Ring mig op

Fredericia

Prinsessegade 95
7000 Fredericia
Rutevejledning

Tlf. 75 93 08 00
fredericia@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Lør. – Søn.: Lukket

Rådgivningstid: 08.00 – 18.00

Din mening er vigtig

Fortæl hvad du synes om Middelfart Sparekasse – anmeld os på Google.

Skriv din anmeldelse her >>

Medarbejdere

Mere end en bank – i Fredericia siden 1990

I 1990 valgte Middelfart Sparekasse at krydse Lillebælt og åbne den første jyske afdeling i Fredericia. Afdelingen har siden starten været i en rivende udvikling, og i dag holder vi til i de moderne lokaler i Prinsessegade 95 – en central placering i hjertet af den nye bydel, Kanalbyen. Igennem årene har vi været en aktiv medspiller i lokalområdet, og vi fortsætter med at bidrage aktivt til udviklingen af byen.
I Middelfart Sparekasse er vi nemme at komme i kontakt med. Du kan altid komme i direkte kontakt med din egen personlige rådgiver, både på telefon og e-mail – og selvfølgelig også til en kop kaffe i afdelingen.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder og tilbyder kompetent rådgivning med hurtige beslutningsgange. De fleste af vores kunder kommer til Sparekassen, fordi de har hørt os positivt omtalt. Vi har også plads til dig, så hvis du er på udkig efter en ny bank i Fredericia, er du velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.

Mere liv til Fredericia og støtte til lokalområdet

Vi lægger stor vægt på et tæt samspil med de foreninger og aktiviteter, vi støtter, hvilket er til gavn for både foreningerne og Sparekassen.

Det betyder meget for os, at vores overskud gør gavn, der hvor kunderne er. Vi støtter det lokale foreningsliv i bred forstand, og vores engagement i lokalområdet er en vigtig del af vores dna – Til Fælles Bedste.

Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os