Velkommen til Middelfart Sparekasse i Fredericia

Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia - din bank i Fredericia

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95.

Vi er Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

asd

I Tørring kan du møde 69-årige Hans Klejstrup, der efter fire år som pensionist tilbød sin hjælp til sparekassens nyåbnede afdeling i byen.

Læs mere

Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer og Danmarks andenbedste arbejdsplads

Ny erhvervsrådgiver til Middelfart Sparekasse i Fredericia

asd

Erhvervsafdelingen i Fredericia har fået tilført yderligere kræfter i form af erhvervsrådgiver Chi Kim Ruby.

Læs mere

Chi Kim Ruby, erhvervsrådgiver i Fredericia

Mere end en bank – i Fredericia siden 1990

I 1990 valgte Middelfart Sparekasse at krydse Lillebælt og åbne den første jyske afdeling i Fredericia. Afdelingen har siden starten været i en rivende udvikling, og i dag er vi 21 medarbejdere i de moderne lokaler i Prinsessegade 95 – en central placering i hjertet af den nye bydel, Fredericia C. Igennem årene har vi været en aktiv medspiller i lokalområdet, og vi fortsætter med at bidrage aktivt til udviklingen af byen.

Hos Middelfart Sparekasse har du din egen personlige rådgiver. Det er op til dig, om du selv vil vælge en af vores rådgivere, eller om det skal være op til din lokale afdeling at tildele dig en rådgiver. Uanset kan du altid komme i direkte kontakt med din rådgiver på både telefon og e-mail – og selvfølgelig også i din lokale afdeling.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder og tilbyder kompetent rådgivning med hurtige beslutningsgange. De fleste af vores kunder kommer til Sparekassen, fordi de har hørt os positivt omtalt blandt familie og venner – og vi har også plads til dig. Er du på udkig efter en ny bank i Fredericia, er du velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.

Mere liv til Fredericia og støtte til lokalområdet

Vi lægger stor vægt på et tæt samspil med de foreninger og aktiviteter, vi støtter, hvilket er til gavn for både foreningerne og Sparekassen. Vores engagement i både bredde- og elitesport har de seneste år været betydelig.

Det betyder meget for os, at vores overskud gør gavn der hvor kunderne er. Vi støtter det lokale foreningsliv i bred forstand, og vores engagement i lokalområdet har de seneste år haft stor betydning for udviklingen af Fredericias kultur- og foreningsliv. Eksempelvis støtter vi:

 • Det Danske Musical Akademi
 • Skærbæk Havnefest
 • Det Bruunske Pakhus
 • 6. Juli Jazz og Blues festival
 • Fodslaw
 • Fredericia Byorkester
 • FHK Fredericia Håndboldklub
 • Oktoberfest i Fredericia
 • Fredericia Golf Club
 • Egum Rideklub og mange flere…

Hos os får du

 • Et af Fredericias største pengeinstitutter – både privat og erhverv
 • Mulighed for at blive en del af Danmarks mest tilfredse kunder
 • Direkte kontakt til beslutningsdygtige personlige rådgivere
 • Gode parkeringsmuligheder, direkte ved indgangen i gården
 • Kassebetjening

 

Vi glæder os til at se dig i vores afdeling i Fredericia

Privatkunde?

Vi har en stor privatkundeafdeling, der kan rådgive om alt fra investering til pension og synliggøre dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv. Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00.

I rådgivningstiden kan du altid få fat i din rådgiver - uden at skulle igennem et callcenter. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive og servicere dig.

Find din rådgiver

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Vi kender lokalområdet og de økonomiske muligheder på markedet og tilbyder altid kompetent og bæredygtig rådgivning i alle virksomhedens faser. Vort setup tilbyder alle former for finansiering og leasing. Herudover har vi specialister, der kan pleje din virksomheds formue.

Find din rådgiver

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

 • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.