Velkommen til Middelfart Sparekasse i Fredericia

Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia - din bank i Fredericia

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95.

Vi lukker hæveautomaten på Vesterbrogade i Fredericia

13 år efter vores Fredericia-afdeling flyttede fra Vesterbrogade til Prinsessegade, forsvinder nu det sidste minde om, at bygningen på Vesterbrogad...

Læs mere

Middelfart Sparekasse - hæveautomat lukkes i Vesterbrogade i Fredericia

Ny rådgiver til Middelfart Sparekasse i Fredericia

asd

Middelfart Sparekasse i Fredericia har pr. 1. maj ansat Jette Lauridsen som rådgiver. Det er en rutineret privatkunderådgiver med lokalkendskabet i orden, som nu er en del af afdelingen på Prinsessegade 95.

Læs mere

Jette Lauridsen, rådgiver i Middelfart Sparekasse

Privatkunde?

Vi har en stor privatkundeafdeling, der kan rådgive om alt fra investering til pension og synliggøre dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg gennem de store og små beslutninger i dit liv. Du kan få personlig rådgivning mandag til fredag fra 08.00 - 18.00.

I rådgivningstiden kan du altid få fat i din rådgiver - uden at skulle igennem et callcenter. Den korte beslutningsgang i vores afdeling sikrer dig desuden altid en hurtig og effektiv service. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive og servicere dig.

Find din rådgiver

Erhvervskunde?

I vores erhvervsafdeling står et stærkt team af erfarne lokale erhvervsmedarbejdere klar med professionel sparring til alle typer erhverv.

Vi kender lokalområdet og de økonomiske muligheder på markedet og tilbyder altid kompetent og bæredygtig rådgivning i alle virksomhedens faser. Vort setup tilbyder alle former for finansiering og leasing. Herudover har vi specialister, der kan pleje din virksomheds formue.

Find din rådgiver

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Prinsessegade 95.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.