Større tekst
- 100% +
Læs op

Pension - få råd til at leve livet hele livet

Hvordan skal dit liv være? Også den dag, du ikke vil eller kan arbejde mere?

Din pensionsopsparing indgår normalt som en vigtig del af din samlede formue. Det er et af de områder, hvor rettidig omhu virkelig kommer til sin ret. Jo før, du begynder at spare op til dit seniorliv, jo mindre skal du lægge til side måned for måned. I sidste ende kan det også give dig flere penge at leve for til den tid.

Det handler samtidig om at være godt sikret, hvis uheldet er ude. Du skal have lige præcis de dækninger, der sikrer, at du kan leve dit liv – som du vil. Også hvis uheldet er ude – hverken mere eller mindre.

Din rådgiver kan nemt hjælpe med at danne et godt overblik til dig. Hvordan er du stillet i dag – hvordan vil du gerne leve – og med udgangspunkt i det, hvilke muligheder har du? Svaret er kun få klik væk – vi rådgiver dig gerne.

Book møde Ring mig op

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os