Større tekst
- 100% +
Læs op

Erhvervsforsikring

Det skal være nemt at have styr på sine forsikringer, uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed, eller I har et stort erhverv.

Vi mener, at vi med Gjensidige som samarbejdspartner har fundet en leverandør, der nemt og overskueligt tilbyder de bedste forsikringer til vores kunder.

Gjensidige forsikrer bl.a. ansatte, køretøjer, ejendomme, landbrug, driftstab, professionelt ansvar, mv. og sikrer gennem individuel rådgivning erhvervsforsikringer, der er skræddersyet til din virksomhed.

Som et eksempel tilbyder Gjensidige en Cyberforsikring imod hackerangreb, virus eller anden slags datakriminalitet. Med forsikringen får virksomheden ikke bare erstatning for tabt fortjeneste, men også hjælp af IT-eksperter til at minimere følgerne af dataangrebet.

Er du interesseret i at høre mere?

Vil I have et gratis tjek af virksomhedens forsikringer, eller ønsker I at høre mere om forsikringerne hos Gjensidige? Så kontakt jeres rådgiver i Sparekassen, eller bestil et forsikringstjek herunder. Så bliver I ringet op og kan få et uforpligtende tilbud fra Gjensidige.

Nemt og hurtigt for jer.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os