Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi hjælper dig med dine boligdrømme

Bolig

I Middelfart Sparekasse finansierer vi gerne dine boligdrømme. Uanset om du er ung eller ældre, om du ønsker at købe eller sælge hus, andelsbolig, bygge selv, bygge til, bygge om eller noget helt andet, kan Middelfart Sparekasse hjælpe med finansiering.

I vores rådgivning tager vi højde for alle faktorer, og vi hjælper dig med at finde økonomisk balance mellem dit boligønske, og de andre ting, du også gerne vil. Så start dine boligdrømme med et økonomisk eftersyn i Sparekassen og få sikker grund under finansieringen.

Det er altid en god ide at tage en snak med os allerede inden, du begynder boligjagten. Så kig ind i Sparekassen, så kan vi i fællesskab realisere dine boligdrømme.

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien

Snak boliglån med os

I Middelfart Sparekasse finansierer vi gerne dine boligdrømme. Uanset om du er ung eller ældre, om ønsker at købe eller sælge bolig, bygge selv, bygge til, bygge om eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig med finansieringen.

Book møde Ring mig op
Læs mere
Hvilket realkreditlån skal du vælge?
Læs mere
Læs mere
Forsikring til din bolig
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os