Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi støtter

I Middelfart Sparekasse vil vi gerne være med til at skabe et aktivt foreningsliv. Foreningslivet er en vigtig del af lokalsamfundet og Sparekassen. Som foreningskunde i Middelfart Sparekasse får I hjælp til at oprette en konto, men I får også mulighed for at søge støtte og ikke mindst sparring. Vi lytter gerne til en god ide.

Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater i vores lokalområde. Og vi er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året. Vi vil gerne bidrage med mere end bare penge. Derfor laver vi sammen med foreningerne spændende tiltag, der kan være med til at sikre liv i lokalområdet.

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien

Middelfart Sparekasse har altid været en aktiv del af lokalsamfundet, og det er en stor del af vores strategi at bidrage med støtte til initiativer, der gør en forskel i vores område. Vi støtter giver støtte i form af sponsorater, studielegater og forenings- og kulturliv. Vi støtter bredt, så flest mulige får glæde af støtten. Målet er, at vores støtte skal udvikle mennesker og skabe værdi for det samfund, vi er en del af.

Book et møde og få overblik over din økonomi

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os