Få overblik over mulighederne

FÅ MULIGHEDERNE FREM I LYSET

Alt efter hvor du er i livet, har du forskellige behov i din økonomi. Når du er ung, kan det være godt med et overblik over, hvad du skal have i tankerne fremover. Er du på vej til at flytte hjemmefra, skal der være penge til indskud, og der skal være styr på forsikringerne i din nye bolig. Når du læser, er indtægterne ofte små, og et budget kan være en stor hjælp. Og når du får dit første job er indtægterne lige pludselig større, men både faste udgifter og dit forbrug vokser typisk også her.

Lad os hjælpe dig – det er det, vi er her for!

18 ÅR18
Kom godt i gang med din økonomi med lidt hjælp fra din personlige rådgiver, som kan hjælpe med overblik og planlægning.

 

STUDIEStudie
Få gode råd til din økonomi mens du er under uddannelse. Og husk, at vi er i flere af de store studiebyer.

 

JOBJob 
Når du får dit første job, stiger både dine indtægter og dine udgifter sandsynligvis. Sammen kan vi lægge en plan, så der er råd til alt det, du gerne vil

 

FLYTTEFlytte
Flytte hjemmefra? Bare flytte? Eller flytte sammen med kæresten? Så skal der være styr på økonomien. Se vores bedste tips her

 

SIDST PÅ MÅNEDENSidst på måneden
Er der altid lavvande i kassen sidst på måneden? Vi kan hjælpe med at lave et budget, så du slipper for overraskelser – og renteudgifter.

 

BUDGETBudget
Lav dit eget, eller lad os hjælpe dig i gang. Et budget er for din økonomi, hvad et kørekort er for din kørsel. Uundværligt. Vi har gjort det nemt at lave et budget, og du kan se vores tips til det her.

 

BOLIGBoligkøb
Købe eller leje? Det kan være svært sætte sig ind i fordele og ulemper ved at købe egen bolig eller leje en bolig. Vi kan hjælpe dig med at få indsigt i mulighederne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her