Større tekst
- 100% +
Læs op

Søg tilskud til at energirenovere dit hus

10. april 2024

Går du og planlægger eller drømmer om at energioptimere dit hus, så kan du nu søge om tilskud til arbejdet.

Onsdag 10. april åbner ”Energirenoveringspuljen”. Det er statslig pulje, som yder tilskud til en lang række energirenoveringer af ejerboliger fx nye vinduer, efterisolering eller installation af en ny varmekilde.

Vær klar fra 10. april

Energirenoveringspuljen har ikke uanede midler, så det er en god idé at være klar ved computeren den 10. april. Du kan med fordel lave de forberedende øvelser, inden du søger, da der skal afleveres en del oplysninger. Det kan du læse mere om her.

Lever du op til kravene?

For at komme i betragtning til tilskud, skal dit hus og dit projekt leve op til fem kriterier:

  1. Dit hus skal være en helårsbolig – og du skal selv eje det
  2. Dit hus skal have et gyldigt energimærke i kategorien E, F eller G, og der må ikke være foretaget ændringer på dit hus, siden det blev udstedt
  3. Projektet må ikke være sat i gang eller gennemført, når du ansøger
  4. Du må ikke tidligere have fået tilskud til samme projekt
  5. Arbejdet skal udføres af en virksomhed med gyldigt CVR-nummer.

Vi kan også hjælpe

Selv om det luner med tilskud fra Energirenoveringspuljen, er der tale om et tilskud. Så du skal også selv bidrage økonomisk. Til den del står vi klar til at hjælpe dig, endda til en fordelagtig rente. Vores MS Energilån er målrettet investeringer i din bolig, som gør din bolig grønnere og mere energieffektiv.

Du kan læse mere om vores energilån her >>

Er du ikke så langt i processen?

Måske er du ikke så langt, at du er klar til at søge tilskud fra Energirenoveringspuljen. Vi har også tilbud, der kan hjælpe dig i gang med at se på dine muligheder. I samarbejde med Totalkredit tilbyder vi et energitjek.

Energitjekket indeholder et besøg af en energikonsulent, som gennemgår din bolig og laver en rapport med forslag til både energirenoveringer og generelt vedligehold af boligen. Hvis din bolig ikke har et gyldigt energimærke, så kan du også få lavet det – du husker måske, at det er en forudsætning for at søge tilskud fra Energirenoveringspuljen. Og den åbner igen på et senere tidspunkt i 2024, hvis du ikke når med i denne omgang.

Læs mere
Energilån til en attraktiv rente
Læs mere
Læs mere
Start din renovering med et energitjek
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os