Større tekst
- 100% +
Læs op

Undgå bekymringer

Når økonomien driller

Hvis du mister overblikket over din økonomi, kan det hurtigt give mange bekymringer og søvnløse nætter.

Har du svært ved at få det hele til at hænge sammen, eller måske betale af på din gæld, er du altid velkommen til at tage fat i din rådgiver. Sammen kan I få overblik over din økonomi og finde en løsning, inden du evt. bliver registreret i RKI.

Jo før du tager en snak med din rådgiver, jo bedre.

Book møde Ring mig op

Betalingsvanskeligheder – hvad gør du?

Årsagerne til dine betalingsvanskeligheder kan være mange, fx skilsmisse, sygdom, mistet arbejde, privat overforbrug osv. Hvis du har svært ved at betale dine regninger, bør du tage kontakt til din rådgiver hurtigst muligt, så vi i samarbejde med dig kan hjælpe dig med at tage hånd om situationen og kigge på dine muligheder.

Vores rådgivere er vant til at tale med kunder, der har brug for hjælp til at skabe et overblik over økonomien, og ofte kan de se nogle muligheder, du måske ikke selv har tænkt på.

Hvad sker der, hvis du ikke kan betale din gæld?

Hvis du ikke kan tilbagebetale dine lån, og du ikke laver en aftale med långiverne, vil din gæld efter et rykkerforløb blive sendt til inkasso. Eksempelvis betyder det, at du kan blive registreret hos RKI, ikke kan låne penge eller få et kreditkort.

Hvis du har en ejerbolig

Når man køber en bolig, er det meget almindeligt at optage et realkreditlån og banklån, hvor man stiller sikkerhed i boligen.

Hvis du ejer din egen bolig, kan du i værste fald risikere, at den bliver sat på tvangsauktion for at indfri lånene. En tvangsauktion foregår i fogedretten, og alle kan komme og byde på boligen. Den, der byder højest, overtager boligen. Hvis långiver, der har begæret boligen på tvangsauktion, ikke mener, at salgsprisen er høj nok, kan de bede om, at der bliver afholdt en ny auktion.

Bliver boligen solgt til en pris, der er lavere, end det du skylder i boligen, skal du stadig tilbagebetale restgælden. En tvangsauktion er absolut sidste udvej, da boligen typisk sælges til en lavere pris, end du kan opnå ved et frivilligt salg.

Kontakt din rådgiver

Det er derfor altid en god ide at tage kontakt til Middelfart Sparekasse, hvis du er i betalingsvanskeligheder, eller ikke i øjeblikket kan betale af på din gæld.

Vi vil i samarbejde med dig gennemgå din økonomi og dit budget, og hvis det er muligt, kommer vi med et forslag til en betalingsaftale, der vil tage udgangspunkt i en fornuftig løbetid, som samtidig passer til din økonomi.

Book møde Ring mig op

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os