Større tekst
- 100% +
Læs op

Sommerhus

Overvejer du at købe sommerhus, eller har du måske allerede fundet drømmesommerhuset? Så kan vi hjælpe dig med finansieringen.

Du kan låne op til 75% af sommerhusets pris med et realkreditlån.

Har du ikke selv de sidste 25%, kan et boliglån i Middelfart Sparekasse være en mulighed.

Book møde Ring mig op

Sådan finansierer du dit sommerhus

Du kan finansiere op til 75% af sommerhusets pris med et realkreditlån. De sidste 25% skal du finansiere på anden vis. Det kan være penge, du låner i din helårsbolig, opsparing eller et banklån. Du skal desuden kunne lægge 5% af købesummen i udbetaling samt betale omkostningerne til boligkøbet.

Fast eller variabel rente

Du har mulighed for at vælge mellem fast eller variabel rente, når du låner til et sommerhus. Med den faste rente kommer du til at kende din rente over hele lånets løbetid. Vælger du et lån med variabel rente, vil du både kunne opleve rentestigninger og rentefald på dit lån – renten justeres nemlig op og ned efter markedet.

Du skal også overvej, om du vil afdrage på lånet fast over hele perioden, eller om du vil have perioder med afdragsfrihed.

Sammen med din rådgiver kan du finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Tænk anbefaler

Forbrugerrådet Tænk Penge har sammenlignet prisen på sommerhuslån. Lånet fra Totalkredit er billigst og får en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

I testen har Forbrugerrådet Tænk Penge sammenlignet Totalkredits priser med priser fra Nordea Kredit, Jyske Realkredit og Realkredit Danmark. I alle ni lånesituationer er Totalkredit billigst og får derfor en anbefaling fra Forbrugerrådet Tænk Penge.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte din rådgiver og høre mere om lån til sommerhus.

Book møde Ring mig op
Få det bedste lån til din bolig
Realkreditlån
Læs mere
Få rabat på oplevelser
Fritid
Læs mere
Gode råd til din økonomi på rejsen
Rejse
Læs mere

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på en biograftur for 2

Tilmeld dig nyhedsbrevet

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen. Vi skriver om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os