Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Idag kommer der en ny version af din mobilbank. Den nye mobilbank er meget mere intuitiv, så du altid har de funktioner, du benytter allermest, lige ved hånden.

Den nye menu i mobilbanken består af en række ikoner – vi kalder dem universer. Hvert univers indeholder de informationer, du er vant til at finde ved hjælp af navigation i menuen.

Det kan du finde i de nye universer

  • Overblik giver dig et samlet billede på tværs af dine konti. Du vælger selv, hvordan du vil se dine konti i oversigten – om de skal vises med dine seneste posteringer eller ej. Samtidig er Overblik en hurtig genvej til at betale regninger eller overføre penge.
  • Betalinger indeholder din udbakke og adgang til at betale regninger eller overføre penge. Du kan desuden også beregne valutakurser her.
  • Kontakt er din direkte vej til at spærre et bortkommet kort eller finde nærmeste filial eller hæveautomat.

I december kommer det 4. univers – Investeringer, der giver dig mulighed for at handle værdipapirer direkte fra mobilen – eller holde øje med udviklingen i dine investeringer.

Overblik – som du vil have det

Når du står på et univers, vil du kunne se de informationer og funktioner, der hører til universet i de underliggende kasser. Du bestemmer selv, om du vil se alle detaljer, eller om du foretrækker et enkelt overblik i hvert univers – og app’en husker dine præferencer, når du åbner den næste gang.

Kom i gang

Det eneste, du skal gøre for at få den nye mobilbank, er at sørge for, at app’en er opdateret på din telefon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her