Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi er stadig overvældede efter torsdagens åbent hus i vores nye afdeling i Horsens. Men ikke mere overvældede, end at vi kan sige et kæmpe stort tak til alle, der kom forbi.

Vi gik jo ikke og holdt nøjagtigt tal på, hvor mange der kiggede forbi. Men vi kan da konstatere, at de 1200 tapas og 400 stykker kage, vi havde bestilt, alle forsvandt.

“Vi er voldsomt glade for, at så mange havde valgt at bruge lidt af deres eftermiddag på at kigge forbi. Hvor mange, der præcis var, er ikke afgørende, men det vidner om en stor opbakning, når vi kan fylde de 1100 kvadratmeter med gæster i tre timer”, siger afdelingsdirektør Jacob Beier Banke.

Over 10.000 kr. til en god sag

Ikke nok med, at der var mange gæster. De var også meget gavmilde. Vi havde på forhånd bedt gæsterne om donationer frem for gaver. Privatkundechef Lotte Hald cykler til sommer til Paris sammen med Team Fit og Sund Cycling med det formål at samle penge ind til kræftramte børn.

“Der blev doneret over 10.000 kr. Det er vi meget taknemmelige for,” siger Jacob Beier Banke.

Nåede du ikke forbi – så kom bare i dag

Vi åbnede på Høegh Guldbergs Gade 36E i sidste måned. Efter seks på Strandkærvej 20B var de 330 kvadratmeter der ikke længere nok til at rumme medarbejdere og kunder i Horsens-afdelingen. Nu har vi fået næsten tre gange så meget plads, og forventningen er, at de 14 i afdelingen skal have flere kolleger hen ad vejen.

Selv om du ikke nåede forbi til vores åbent hus, kan du altid komme forbi og kigge nærmere på afdelingen. Døren er åben hver dag fra 10 til 16, og det er helt i orden at komme forbi bare for at kigge.

Video fra dagen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her