Handicapprisen 2015 til Middelfart Sparekasse i Hedensted
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Hedensted får Handicapprisen 2015

Elin Kjærsgaard Pedersen tager uden problemer turen op ad rampen og ind i Sparekassen på sin el-scooter. Det kan hun og alle andre gangbesværede gøre, efter Middelfart Sparekasse i Hedensted som en del af et større renoveringsprojekt har fået lavet ny rampe og nyt indgangsparti. Det arbejde indbragte fredag 4. december Middelfart Sparekasse i Hedensted Handicapprisen 2015. Den uddeles af Hedensted Kommune og kommunens Handicapråd.

Det vigtigste for os gangbesværede er, at vi kan komme ind uden problemer. Her er rampen og trappen oven i købet lavet så flot. Det signalerer overhovedet ikke handicap. De fortjener de en pris for, siger Elin Kjærsgaard Pedersen.

Det var hende, der indstillede Sparekassen til prisen, og hun er selvfølgelig med til overrækkelsen.

Handicapprisen 2015 til Middelfart Sparekasse

Det samme er Hedensted Kommunes borgmester, Kirsten Terkilsen. Hun roser også Sparekassen for arbejdet og nævner den automatiske døråbner, den lette adgang til mødelokaler og det faktum, at hæveautomaten er placeret, så også kørestols- og rollatorbrugere kan bruge den.

Gammel rampe var ikke god

Faktisk havde afdelingen i Hedensted også før renoveringen tænkt på tilgængeligheden. En elektronisk lift var placeret foran bygningen.

Den løsning er jeg ikke ret glad for. Hvad nu hvis den ikke virker eller sætter sig fast, siger Elin Kjærsgaard Pedersen.

Heller ikke Middelfart Sparekasses ejendomschef, Erik Nissen, var glad for den løsning. Liften skulle ofte repareres, og kønt var det heller ikke ligefrem.

Vi har valgt en løsning, der i harmoni med bygningen. Så både praktisk og æstetisk er det en langt bedre løsning, siger Erik Nissen.

Med Handicapprisen fulgte et kunstværk af maleren Gitte Madsen fra Juelsminde samt et skilt og et diplom, som afdelingsdirektør Rune Petersen nu skal have fundet plads til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her