Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Da Mikkel Hansen og landsholdskammeraten Henrik Møllgaard den 22. december holdt håndboldcamp for 100 børn og unge i Middelfart og Aarhus, var TV2 godt repræsenteret. For deltagerne venter derfor endnu en oplevelse: Muligheden for at se sig selv i fjernsynet. Tv-stationen filmede nemlig til det dokumentarprogram, der vises tirsdag 19. januar klokken 21.25.

Her fortæller Mikkel Hansen og Kronprinsesse Mary om deres nye samarbejde mod mobning. Kronprinsessen har arbejdet med at bekæmpe mobning siden 2007 i regi af Mary Fonden, og i marts 2015 startede Mikkel Hansen samme arbejde gennem MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning.

“Jeg har selv oplevet, hvor svært det kan være at falde til på et hold, når man er en af de yngste og mindste. Som barn har man brug for, at der er nogle voksne, der støtter en i at sige fra og i at være en god holdkammerat. Håndbold handler om at have det sjovt og at være en del af et hold, og det må mobning aldrig stå i vejen for”, siger Mikkel Hansen i en pressemeddelelse.

Nye tiltag på vej

Mary Fonden og MH24 er gået sammen om at skabe en trivselsindsats målrettet børnehåndbolden. Første skridt er en analyse af børnehåndbolden, og derefter følger konkrete initiativer. Indsatsen vil primært henvende sig til 6-12-årige spillere og deres trænere og vil blive afprøvet i løbet af sommeren 2016, siden tilpasset og endelig udbudt til interesserede klubber senere i 2016.

Middelfart Sparekasse har samarbejdet med Mikkel Hansen i flere år, og vi er derfor også samarbejdspartner med MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning. Mikkel Hansens to håndboldcamps har til formål både at give deltagerne håndboldtræning og lærdom om at være gode kammerater. Samtidig går indtægterne fra de to camps til det videre arbejde mod mobning.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.