Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse støtter DM i gadefodbold for socialt udsatte og hjemløse. Det afsluttende stævne holdes på havnen i Middelfart den 12. og 13. september 2014, hvor Middelfarts havnefront forvandles til en gigantisk fodboldfest.

 Danmarksmesterskabet er årets største idrætsbegivenhed for de over tusind aktive OMBOLD-spillere blandt Danmarks socialt udsatte og hjemløse. Det er samtidig afslutningen på en sæson med stævner rundt omkring i landet, hvor hold fra væresteder, misbrugscentre, herberger og boformer har mulighed for at spille fodbold og mødes.

Turneringsprogrammet bliver først offentliggjort på dagen, da der altid er ændringer. Men det ligger fast, at værtsbyen traditionen tro bliver udfordret af de danske hjemløselandshold. Kvindeholdet består af spillere, der sidste år var til VM i Polen, mens herreholdet er det landshold, som om seks uger deltager ved Verdensmesterskabet i Santiago i Chile.

Middelfarts herrehold styres af borgmester Steen Dahlstrøm. De øvrige spillere er Kaj Johansen, Jens Backer Mogensen, Lars Vigsø – alle S, Paw Nielsen – Ø, Niels Bebe – V, Mikkel Dragmose-Hansen – SF og Thorbjørn Sørensen, Teknik- og miljødirektør (og tidligere professionel i OB)

Dameholdet stiller med følgende spillere, under coaching af Anni Tyrrestrup – DF: Agnete Damkjær – R, Nicoline Damkjær – C, socialchef Jonna Søegaard, næstformand i Hovedudvalget Eva C. Jensen, medlem af Hovedudvalget Karen Bækkelund og Social- og Sundhedsdirektør Mette Heidemann.

I OMBOLD er der vild begejstring over det enorme engagement, som Middelfart har lagt for dagen i forhold til at skabe perfekte rammer. – Det er meget overvældende med den interesse, vi har oplevet i planlægningen, selv om Middelfart ikke selv har aktive hold, der deltager i stævnet. Måske der blandt tilskuerne alligevel kunne dukke nogen op, som kunne blive inspireret, siger projektleder Lene Knudtzen, der har stået for koordineringen af stævnet.

Vi håber, at mange vil komme og heppe og tage del i fodboldfesten på Gammel Havn.

Læs mere på www.ombold.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.