Danny Herløv, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse, Uldum
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Danny Herløv Aagaard står fra 1. august i spidsen for Middelfart Sparekasses afdeling i Uldum. Han er 32 år og bringer mange års ledererfaring med sig. Han kommer senest fra et job som afdelingsdirektør i Frøs Sparekasse i Fredericia, og tidligere har han været leder af Danske Banks daværende afdeling i Løsning.

Danny Herløv Aagaard glæder sig til at blive en del af Middelfart Sparekasse og ikke mindst Uldum-afdelingen, som ikke er ham fremmed, da han er født og opvokset i Hedensted.

Jeg bliver glad og motiveret, når jeg ser noget lykkes som her i Uldum, hvor stor lokal opbakning samt engagement er drivkraften til afdelingens succes. Jeg glæder mig til at få opbygget tætte og stærke relationer til mine nye kolleger og kunder, så den flotte vækst siden 1995 kan fortsætte, siger Danny Herløv Aagaard.

Han mener, der er et godt match mellem hans værdier og sparekassens værdier.

Det er stærkt at mærke, at det man siger, også er det, man gør. Desuden er det en sparekasse i fremragende udvikling – og så skader det ikke, at den flere gange er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads, siger Danny Herløv Aagaard.

Stærkt kort til afdelingen

Danny Herløv Aagaard afløser Claus Broch Hansen på posten som afdelingsdirektør. Claus Broch Hansen overtog posten tidligere på året, da Pia Kjær Nielsen fik ny jobfunktion i sparekassens hovedsæde.

Kort tid efter kunne både Claus og vi i ledelsen se, at han følte sig bedre tilpas i jobbet som rådgiver. Derfor aftalte vi, at han vendte tilbage til sit tidligere job. Vi er glade for, at han fortsat er en del af holdet, og sammen med Danny og de fem øvrige kolleger, har vi et stærkt mandskab, der er klar til at hjælpe vores mange kunder i Uldum og omegn, siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Reception 17. august

Kunder, forretningsforbindelser og alle andre interesserede får lejlighed til at hilse på den nye afdelingsdirektør torsdag den 17. august. Der er nemlig inviteret til reception i afdelingen fra klokken 15 til 17.

Vil du booke et møde med Danny?

Du kan ringe direkte til Danny på 61 94 06 62 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.