Claus Madsen, erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Claus Madsen er pr. 1. maj ansat som erhvervsrådgiver i vores afdeling i Svendborg, hvor han skal være med til at styrke sparekassens position yderligere i det sydfynske.

55-årige Claus Madsen har mange års erfaring fra den sydfynske bankverden. Han har arbejdet som erhvervsrådgiver og erhvervsfilialdirektør og kommer seneste fra en stilling hos Nordea i Odense.

Han er tillige født og opvokset i Svendborg, hvor han også bor den dag i dag, så kendskabet til området er helt i top. Nu skal han lære Middelfart Sparekasse lige så godt at kende. Om skiftet til Middelfart Sparekasse siger han:

Vi træffer beslutningerne lokalt – der hvor vi kender kunderne. Det er til gavn for os, kunderne og lokalområdet.

I fritiden bruger Claus Madsen gerne tiden på familien, huset og haven. Han er aktiv i det lokale kulturliv inden for både musik og sport – og svinger gerne selv badmintonketsjeren.

Vil du booke et møde med Claus?

Du kan ringe direkte til Claus på 88 20 85 87 eller booke et møde med ham lige her. 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.