Pension - få råd og vejledning her

Få råd og vejledning i Middelfart Sparekasse

Pension og forsikring er to sider af samme sag. Forsikringerne er en sikkerhed for dig og din familie, mens du er i den erhvervsaktive alder. Med pensionerne kan du sikre dig et økonomisk fundament den dag, din erhvervsindkomst falder bort. Vi anbefaler et pensiontjek med jævne mellemrum. Læs nedenstående folder, og kontakt din rådgiver.

Dine ønsker – og din pension

Når vi rådgiver dig, tager vi udgangspunkt i det liv, du gerne vil leve som pensionist. Det giver os en målestok for, hvor meget du skal spare op. Derefter ser vi på alle de brikker, der bidrager til din pension. Vi kommer hele vejen rundt, og ud over arbejdsmarkedspension, tjenestemandspension, folkepension og ATP ser vi på:

  • Opsparing i form af aktier og obligationer
  • Opsparing i hus og sommerhus
  • Opsparing på ratepension og aldersopsparing

På den måde skaber vi det nødvendige overblik over hele din opsparing – en forudsætning for at kunne tilrettelægge din pension. Har du en ægtefælle, kan vi samle jeres brikker til ét billede og rådgive jer om, hvordan I bedst sikrer jer selv og hinanden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her