Dennis Borre Haupt, rådgiver i Middelfart Sparekasse, Hørning
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Hørning har pr. 1. juni budt velkommen til en ny privatkunderådgiver i skikkelse af Dennis Borre Haupt. Afdelingen har oplevet en stor tilstrømning af kunder siden åbningen i 2014, og derfor er der nu mandet op med en ekstra rådgiver til afdelingen.

36-årige Dennis Borre Haupt kender Hørning ganske godt, da han tidligere har arbejdet i byen, da han begyndte sin elevtid i den daværende Sparbank i Hørning.

Oven i købet har Dennis Borre Haupt boet i Hørning siden 2011 sammen med sin hustru. De har to drenge på fem og otte år.

Jeg glæder mig til at tage imod de mange nye kunder, som vælger Middelfart Sparekasse. Jeg nyder at møde nye kunder og sammen finde individuelle løsninger til gavn for den enkelte kunde

I fritiden finder han tid til at spille hockey, og så løber han også jævnligt en tur. Derudover følger han sønnerne på sidelinjen både på fodboldbanen og i håndboldhallen.

Vil du booke et møde med Dennis?

Du kan ringe direkte til Dennis på 88 20 85 70 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her