Valuta
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Hvis du skal have kontanter med til udlandet i sommerferien, er det en god ide at bestille det i din lokale afdeling i god tid, så du er sikker på, at vi har den ønskede valuta klar til dig. Du kan selvfølgelig også bestille de meste gængse valuta i din netbank. Bestil gerne i god tid, da det kan tage op til 14 dage, før vi har din bestilling klar til dig.

Har vi ikke den valuta, som du skal bruge, anbefaler vi dig at veksle et mindre beløb til euro eller dollar, som du så kan veksle til landets valuta, når du når frem. Det er som regel også billigere at hæve lokal valuta, når du kommer frem til din destination.

Samtidig anbefaler vi, at du medbringer mindst et betalingskort med på rejsen, så løber du ikke så let tør for penge, og du er bedre stillet, hvis du skulle miste det ene kort. Husk dog at opbevare kortene separat.

Bemærk: Du kan hæve euro i Sparekassens automater – det er gratis for kunder i Middelfart Sparekasse, og du kan hæve et beløb svarende til 5.000 kr.

På vores hjemmeside kan du se de aktuelle valutakurser, og i Mobilbanken kan du også finde dagens valutakurser og omregne priser, når du er på farten.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.