Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi byder Tina Lauridsen velkommen som ny rådgiver i vores Aarhus-afdeling. Hun skiftede 1. juni Sydbank i Viby ud med Middelfart Sparekasse på Rosensgade i Aarhus. Hun er tiltrådt en stilling som privatrådgiver i afdelingen, der åbnede i 2013 og nu tæller 23 medarbejdere.

Tina Lauridsen kommer til Sparekassen med mange års erfaring fra den finansielle sektor, ikke mindst Sydbank. Hun startede i branchen i 1985 i Aktivbanken i Odense, og siden den blev til Sydbank, har hun arbejdet der. Hun har været i Aarhus-området siden 1998, både som filialchef og rådgiver. Senest har hun været i Sydbanks afdeling i Viby som stedfortræder for filialchefen og rådgiver.

Tina Lauridsen fortæller, at hun har valgt Middelfart Sparekasse, da kunden her sættes i centrum – samtidig med, at der er et godt arbejdsmiljø i Sparekassen.

“Jeg kan godt lide at skabe gode relationer til mine kunder – og at hjælpe dem med at finde løsninger, så de kan få opfyldt deres drømme,” siger Tina Lauridsen.

Hun bor i Stavtrup sammen med Jan og deres datter Claire. Fritiden bruges blandt andet på at følge datterens præstationer på Lyseng U15-pigehold, og når Tina selv skal motionere, er det løbeskoene, hun snører.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her