Nu bor Middelfart Sparekasse i Tinghusgade 22
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Medarbejderne flyttede torsdag fra nummer 26 til 22 i Tinghusgade

Sådan omtrent 20 meter. Fra den ene side af Bar’sushi til den anden. Det er omfanget af den flytning, som Middelfart Sparekasse foretog i Svendborg torsdag formiddag. Her rykkede de syv medarbejdere ind i Sparekassens permanente lokaler i Svendborg efter tre en halv uge i nummer 26.

Det var vigtigt for os at komme i gang og vise, at vi er til stede i Svendborg. Derfor var vi glade for muligheden for at starte i de midlertidige og sparsomt indrettede lokaler i Tinghusgade 26. Men vi er nu glade for, at vi kan rykke ind i vores nyindrettede lokaler og snart har en afdeling med både kassebetjening og hæveautomat, siger afdelingsdirektør Steen Tinsfeldt.

Flytningen sker, mens håndværkere og it-folk får styr på de sidste detaljer i afdelingen. Onsdag 9. december er alt med sikkerhed fikst og færdigt. Da inviterer Sparekassen nemlig til åbent hus fra klokken 14 til 16.30.

Vi inviterer alle svendborgensere til at komme forbi og se på vores nye lokaler, siger Steen Tinsfeldt.

Slagter Engstrøm leverer lidt godt at spise, og Vin-Agenten noget at drikke dertil.

Allerede fredag aften serverer Sparekassen lækkerier. De syv medarbejdere fra afdelingen vil være på torvet, når byens juletræ tændes. De er bevæbnet med gratis chokolade-julekalendere til uddeling.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.