Lav rente
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Renteniveauet er i bund. Det har de danske boligejere og boligkøbere for alvor fået øjnene op for, og derfor bliver der i denne tid løbet ekstra stærkt i Sparekassen.

Tal fra Totalkredit viser, at udlånsaktiviteten på landsplan har været 50 % højere i første kvartal af 2015 end den hidtidige kvartalsrekord i hele Totalkredits 25-årige historie. Ikke mindst antallet af låneomlægninger har været rekordhøjt.

De lave renter har givet travlhed i Sparekassen, hvor rådgiverne har haft ekstra travlt med omlægning af realkreditlån, tillægslån og boligkøb, siden 2015 blev skudt i gang.

”Vi har haft virkelig travlt, og særligt oplever vi interesse for de fastforrentede lån, som giver stor økonomisk sikkerhed. Det er naturligvis de ekstremt lave renter, der trækker, og vi oplever at det både er boligejere og boligkøbere, der udnytter det lave renteniveau,” siger boligchef Kim Northoff Jensen og fortsætter:

”Den høje aktivitet begyndte allerede sidste år, men 2015 har indtil videre været helt ekstraordinær. Det er også en usædvanlig situation med et så lavt renteniveau, som rigtig mange af vores kunder heldigvis har valgt at drage fordel af.”

Låneomlægning fortsat attraktiv
Der er al mulig grund til at tro, at det høje aktivitetsniveau på realkreditlån vil fortsætte et stykke tid endnu, for det historisk lave renteniveau giver fortsat økonomiske muligheder for mange boligejere og boligkøberne.

”Hvad enten du har lån med fast eller variabel rente kan det være en fordel at lægge om. Enten for at få en månedlig besparelse eller større økonomisk sikkerhed. Og går du med købstanker, er den lave rente selvfølgelig et stærkt argument for at slå til lige nu,” siger Kim Northoff Jensen.

Kontakt din rådgiver
Ønsker du at høre mere om mulighederne, opfordrer vi dig til, at du kontakter din rådgiver. Så kan I samen regne på dine muligheder.

Skal Middelfart Sparekasse hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme – læs mere om dine bolig muligheder her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.