Print Friendly, PDF & Email
Share Button

37-årige Michael Kruse er det nyeste skud på stammen i Middelfart Sparekasse i Esbjerg. Han er ansat som erhvervsrådgiver pr. 1. januar 2017.

Han kommer til os fra en tilsvarende stilling i Sydbank i Esbjerg, hvor han har arbejdet i ni år. Tiden i bankverdenen begyndte i år 2000 i Skjern Bank.

“Sparekassen er kendt for at være et godt sted – både for kunder og medarbejdere. Her får jeg mulighed for at være tæt på kunderne og gøre en forskel,” siger Michael Kruse.

Han er født og opvokset i Esbjerg og bor i dag i Sønderris. Fritiden bruger han blandet andet på familie og venner, huset og haven, rejser og koncerter.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.