– få råd og vejledning her

I Middelfart Sparekasse kan du sikre dig selv og din familie nu og i fremtiden. Vi tilbyder i henhold til formidlingsaftale med AP Pension og Top Danmark en række forskellige personforsikringer, så du kan sikre dig selv og din familie yderligere i tilfælde af dødsfald, tab af erhvervsevne og visse kritiske sygdomme. Og kan gennem vores samarbejdspartner, NEM Forsikring, kan vi tilbyde en række forskellige skadesforsikringer.

NEM Forsikring

Forsikring hænger tæt sammen med både boligen og den øvrige økonomi. Og vi vil gerne sikre, at vores kunder får en rådgivning, som vi kan stå inde for. Derfor valgte vi at blive hovedaktionær i 2004 og senere eneejer af Forsikring Fyn A/S. Den 1. januar 2011 fusionerede Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring og blev til NEM Forsikring. I dag er også Sparekassen Kronjylland og Smidt & Kromand Holding en del af ejerkredsen bag NEM Forsikring.

Grundtanken er, at det skal være nemt at være kunde i NEM Forsikring, og derfor bestræber vi os på at skabe de bedste, nemmeste og mest overskuelige forsikringer til vores kunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her