Indskydergaranti
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

På Middelfart Sparekasses ordinære repræsentantskabsmøde torsdag 17. marts besluttede repræsentantskabet, at garantkapital skal forrentes med 4,5 % for 2015.

Hver enkelt garant vil i umiddelbar forlængelse af repræsentantskabsmødet få udbetalt udbyttet for 2015. I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på, at udbyttet ikke tillægges garantkapitalen, men indsættes på den konto, der er angivet til formålet.

Middelfart Sparekasses bestyrelse har besluttet, at garantkapital i 2016 som udgangspunkt skal forrentes med 3,5 %. Den endelige forrentning for 2016 vedtages af repræsentantskabet i marts 2017. Repræsentantskabet kan ikke fastsætte en højere forrentning end niveauet fastsat af bestyrelsen. Repræsentantskabet kan beslutte, at forrentningen skal være lavere, hvis det skønnes nødvendigt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.