Identitetstyveri
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi sætter alle sammen elektroniske spor, når vi bruger computere og mobiltelefoner. Den digitale verden har desværre åbnet op for en ny form for svindlere, der benytter internettet til at hacke koder og skaffe sig adgang til personlige oplysninger som adresse, CPR- og kørekortnummer.

Gratis ID-sikring til alle kunder

Der kan gå lang tid, fra din identitet er blevet stjålet, til du opdager det, og det er ofte uoverskueligt at få styr på omfanget og begrænse skaderne. I samarbejde med NEM Forsikring forsikrer Middelfart Sparekasse derfor alle privatkunder kollektivt mod det besvær, der opstår i forbindelse med identitetstyveri. Forsikringen hedder ID-sikring, er gratis og gælder samtlige af Sparekassens 52.000 privatkunder.

Ifølge Middelfart Sparekasses adm. direktør, Martin N. Baltser, kommer tiltaget om ID-sikring som en naturlig forlængelse af Sparekassens fokus på god kundeservice.

– Omfanget af identitetstyveri blandt Sparekassens kunder er heldigvis til at overse, men vi ved, at mange frygter det, og at følgerne kan være uoverskuelige. I Sparekassen ser vi det som en naturlig løsning at give vores privatkunder en forsikring, der dækker i tilfælde af identitetstyveri og på den måde at mindske de menneskelige konsekvenser, der ofte er forbundet med, at kundernes identitet bliver misbrugt, udtaler Martin N. Baltser.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.