Menu 
Print Friendly
Share Button
Bedst til kunder

Skift bank – bliv kunde i Middelfart Sparekasse

I Bankanalysen 2015, som Analyse Danmark har offentliggjort, er Middelfart Sparekasse endnu engang kåret som Danmarks bedste bank – det pengeinstitut i Danmark, der har de mest tilfredse kunder. Middelfart Sparekasse er det pengeinstitut af alle i undersøgelsen, der i højeste grad lever op til kundernes forventninger og kundernes opfattelse af det ideelle pengeinstitut.

Middelfart Sparekasse har siden 1853 tilstræbt at drive et socialt ansvarligt pengeinstitut. Vi vil gerne sikre udvikling i vores nærområde og vi har fokus på at tilbyde kunderne en personlig behandling i øjenhøjde.

Vores vision er, at vi vil være bedst til kunder og her er hvad du kan forvente, når du møder os i Middelfart Sparekasse:

  • Vi er ordentlige og åbne overfor vores omgivelser
  • Vi indgår forretninger, der skaber værdi for dig og Sparekassen
  • Vi mødes i øjenhøjde
  • Vi er Sparekassen, og det er vi stolte af

Kunde i Middelfart Sparekasse
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Middelfart Sparekasse lægger vi stor vægt på nærvær i forhold til vores kunder, og det er vigtigt at vores medarbejdere er rådgivere frem for sælgere. Derfor har vi heller ikke individuelle salgsmål eller provisionsordninger. Vores opskrift på god kundeservice ret simpel – vi gør vores bedste for at behandle kunderne, som vi selv ønsker at blive behandlet. Den holdning ser ud til at virke! I Analyse Danmarks “Bankanalysen 2014” scorede Middelfart Sparekasse topkarakterer i både kvalitet af rådgivning, Netbank og tillid til fremtidig drift af pengeinstituttet. Dermed blev Middelfart Sparekasse overordnet set vurderet som det bedste primære pengeinstitut af kunderne. Desuden placerer Middelfart Sparekasse sig helt i top i “Finanssektorens KundeBenchmark” 2014, som det mellemstore danske pengeinstitut med de mest tilfredse kunder – både når det gælder privat og erhvervskunder.

Danmarks bedste arbejdsplads
Igennem 13 år har Middelfart Sparekasse ligget helt i top blandt Danmarks bedste arbejdspladser – senest som nr. 1 både i 2009 og 2008. Som en ekstra anerkendelse fik vi – som én blandt 6 virksomheder i Europa – prisen som European Trust Champion i 2007. Den pris bliver givet for en vedholdende indsats gennem flere år. I 2015 blev det til en 13. plads. I 2010 er vi blevet kåret som den 2. bedste arbejdsplads i Europa med op til 500 ansatte. Det er Great Place to Work Institute, der kårer vinderne.

Tilmeld dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, så holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her